Μεγάλος διαγωνισμός: Μπορείς να πεις «όχι» στη φροντίδα που έρχεται φυσικά;

Μεγάλος διαγωνισμός: Μπορείς να πεις «όχι» στη φροντίδα που έρχεται φυσικά;

Αν θέλεις να τα δοκιμάσεις τώρα, εμείς είμαστε εδώ για εσένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον πιο… eco friendly διαγωνισμό!

Φύση. Τη σεβόμαστε και προσπαθούμε -όσο μπορούμε- να μην την επιβαρύνουμε. Και αυτό, όχι γιατί είναι «cool», αλλά κυρίως διότι είναι απαραίτητο, εάν θέλουμε να έχουμε ένα βιώσιμο μέλλον.

Για εσένα λοιπόν, που δίνεις ιδιαίτερη προσοχή ακόμα και στα προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά (ναι, και σε αυτά για τη φροντίδα των ρούχων και των πιάτων σου) ή που ψάχνεις μία ευκαιρία να βάλεις το eco-consciousness στη ζωή σου, τι θα έλεγες να αρχίσεις να κοιτάς, αν τα συστατικά των προϊόντων που επιλέγεις, είναι φυσικής προέλευσης ή αν έρχονται σε συσκευασίες που είναι ανακυκλωμένες ή έχουν κατασκευαστεί από λιγότερο πλαστικό;

Και τώρα θα μου πεις, ωραία όλα αυτά, όμως πού μπορώ να τα βρω; Για να μην σε κουράζουμε με γρίφους, η απάντηση είναι στο Αρκάδι, ή πιο σωστά, στο ανανεωμένο Αρκάδι, που μπήκε στις μεγάλες κατηγορίες φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων και ανανέωσε την γκάμα των κρεμοσάπουνων, τα αγαπημένα προϊόντα βρεφικής φροντίδας Αρκάδι Baby, αλλά και τα προϊόντα στέρεου σαπουνιού. Και μάλιστα, «παντρεύοντας» την υψηλή ποιότητα, την παράδοση και την τεχνογνωσία της Παπουτσάνης με τη βιωσιμότητα.

Αν θέλεις να τα δοκιμάσεις τώρα, εμείς είμαστε εδώ για εσένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον πιο… eco friendly διαγωνισμό!

1713880339850-231627397-arkadi.jpg

Διότι, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσεις ένα δωροπακέτο, που περιλαμβάνει υπέροχα προϊόντα Αρκάδι που φέρνουν τη φύση στο σπίτι σου. Αναφερόμαστε στο Αρκάδι Υγρό Πιάτων Περγαμόντο και Γκρέιπφρουτ Refill 900ml, Αρκάδι Υγρό Πιάτων Ρόδι και Σταφύλι Αντλία 550ml, Αρκάδι Υγρό Πιάτων Baby Αντλία 550ml, Αρκάδι Baby Απορρυπαντικό 1.575LT 26μεζ, Αρκάδι Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Κλασικό 32μεζ, Αρκάδι Κρεμοσάπουνο Αντλία 500ml και Αρκάδι Σαπούνι Πράσινο 150gr.

1713523432085-389082834-image005.jpg

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 22 μέχρι τις 26 Απριλίου και μπορείς να λάβεις μέρος σε αυτόν, ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και του Αρκάδι στο Instagram και mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Και μετά, περιμένεις να δεις αν θα είσαι μία από τις 5 νικήτριες που θα κερδίσουν το πλήρες πακέτο. Καλή τύχη, είπαμε;

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το «φουλ του πράσινου» δώρο από το Αρκάδι, που μας θυμίζει ότι «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!».

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ