Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και ο David απέδειξε ξανά πόσο πολύ την αγαπάει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και ο David απέδειξε ξανά πόσο πολύ την αγαπάει

Η Victoria Beckham διοργάνωσε το πιο λαμπερό πάρτι για τα 50α γενέθλιά της. Το reunion με τις «Spice Girls», οι κομψές εμφανίσεις και η συγκινητική κίνηση του David Beckham.

David και Victoria Beckham αποτελούν ζευγάρι πρότυπο και σε βάθος χρόνου κατάφεραν να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία στο Hollywood.

Το ζευγάρι μετρά 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. O άσσος του ποδοσφαίρου και το πρώην μέλος των «Spice Girls» έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Cruz, Brooklyn, Romeo, Harper Seven) και παραμένουν ενωμένοι σαν γροθιά σε κάθε συνθήκη.

Brooklyn & Nicola γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου με ευχές από τους Beckhams και σπάνιες φωτογραφίες τους

H Victoria Beckham έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι

Πριν από λίγα 24ωρα η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε τα γενέθλιά της και διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι σε γνωστό private club του Λονδίνου.

beckham2.jpg

Εκτός από την οικογένειά της η Victoria Beckham υποδέχτηκε τις «Spice Girls» με τις οποίες έχει ζήσει μοναδικές στιγμές-συγκινήσεις και είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται.

https://www.instagram.com/reel/C6AcGP9ocb0/

H Mel B, η Melanie C, η Emma Bunton και η Geri Halliwell ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με την εορτάζουσα τραγούδησαν παλιές τους επιτυχίες. Στα βίντεο που μοιράστηκε ο David Beckham στο Instagram διακρίνουμε πως οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Απούσα από το πάρτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν η σύζυγος του Brooklyn, Nicola Peltz-Beckham η οποία έσπευσε να στείλει διαδικτυακά της ευχές της στην πεθερά της, τονίζοντας πόσο πολύ θα ήθελε να βρίσκεται μαζί τους.

David & Victoria Beckham υμνούν τον έρωτα με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους

Οι Beckhams γιορτάζουν 24 χρόνια γάμου με μια φωτογραφία & όλοι σχολιάζουν πόσο άλλαξε η Victoria

Ανάμεσα στους Χολυγουντιανούς καλεσμένους ήταν η Eva Longoria και ο Tom Cruise οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους κατά την έξοδό τους από το πάρτι.

Ο David Beckham είναι ο gentleman σύζυγος που όλες θα θέλαμε

Κατά την αποχώρησή τους από τα γενέθλια της Victoria, o David ξάφνιασε τους παπαράτσι καθώς πήρε τη γυναίκα του στους ώμους του για να τη μεταφέρει μέχρι το αυτοκίνητο που τους περίμενε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να μη χρειαστεί η 50χρονη να περπατήσει, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό του ποδιού της. Για ακόμα μια φορά ο πρώην ποδοσφαιριστής απέδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο πόσο πολύ αγαπά και νοιάζεται τη γυναίκα της ζωής του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο David Beckham φέρεται να ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για μια απόδραση-έκπληξη με την Victoria στη Νότια Γαλλία, όπου γιόρτασαν ιδιωτικά τα γενέθλιά της.

Πηγή δήλωσε στην «The Sun»: «Ο David επέλεξε ένα απίστευτα απομακρυσμένο μέρος. Το εστιατόριο φιλοξενεί τακτικά διασημότητες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, οπότε κανένας από τους ντόπιους της Ριβιέρας δεν εκπλήσσεται όταν βλέπει έναν celebrity».

The Beckhams: Το love story ενός από τα power couples του Hollywood

David και Victoria γνωρίστηκαν το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Την ίδια χρονιά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 1998 αρραβωνιάστηκαν. Λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, παρουσία στενών φίλων και αρκετών celebrities. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα Vera Wang και μια τιάρα 18 καρατίων, με το νυφικό look της να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη όλων των fashion victims.

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει την κοσμοθεωρία.

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham