Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά για την τελική δεκάδα στο MasterChef 2024 «είπε» τη μεγάλη αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά για την τελική δεκάδα στο MasterChef 2024 «είπε» τη μεγάλη αλήθεια

«Δεν μπορώ να σκεφτώ το πού θα φτάσω, το ταξίδι σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κούρτογλου.

Φτάσαμε αισίως στην τελική δεκάδα διαγωνιζόμενων του MasterChef:

Η μεγάλη αλήθεια του Κοντιζά

«Έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο δυνατές δεκάδες που έχουμε συναντήσει ποτέ σε αυτές τις 8 σεζόν του MasterChef, χαιρόμαστε για εσάς και ανυπομονούμε να δούμε τι είστε ικανοί».

Αυτά ήταν τα αποθεωτικά λόγια του Σωτήρη Κοντιζά για την τελική δεκάδα του φετινού MasterChef, λόγια τα οποία στηρίζουμε κι εμείς οι απλοί τηλεθεατές 100%.

Χριστίνα, Μάριος, Κώστας, Χρήστος, Λευτέρης, Νίκος, Σοφοκλής, Άνχελ, Ηλίας και ο Bro Γιάννης Κούρτογλου, απαρτίζουν τους δέκα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής, οι οποίοι ρίχνονται την εβδομάδα αυτή στη siver δοκιμασία για τα 20.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/reel/C59U6F1rN7R/

Ο Αλέξανδρος αποχώρησε από το MasterChef και στο πρώτο του μήνυμα είχε μόνο ευγνωμοσύνη

Η αλλαγή στο MasterChef:

https://www.instagram.com/p/C59ToT0sINJ/

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 21:00, οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να υλοποιήσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, θέτοντας τις μαγειρικές τους δεξιότητες σε άκρως απαιτητικές δοκιμασίες. Η πίεση θα φτάσει στα ύψη, καθώς ο ανταγωνισμός για μια θέση στον τελικό γίνεται όλο και πιο σκληρός. Αυτό που εντόπισαν οι fans του διαγωνισμού είναι την αλλαγή στις ημέρες προβολής του MasterChef, μιας και θα βλέπουμε το παιχνίδι μόνο Δευτέρα ως Πέμπτη κι όχι Δευτέρα ως Παρασκευή.

Ο brο και ο Καβάφης:

Φυσικά, το επεισόδιο της Παρασκευής έκλεισε με τρόπο που ενθουσίασε ξανά το κοινό κι όχι με την καλή έννοια.

Βλέπεις, η πρόκριση του Γιάννη Κούρτογλου στους δέκα του MasterChef, έκανε τον παίκτη να απαγγείλει Καβάφη, με αφορμή ένα γράμμα που του είχε στείλει η μητέρα του και στο οποίο είχε γραμμένη την Ιθάκη.

Το κοινό δίκαια μίλησε για τον Γιάννη Qούρτογλου, μιας και στα κιου του, ο Γιάννης ή Μπρο ή ΓιανΝίτσε δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. O Γιάννης άλλωστε, έχει γίνει και ο μεγάλος σταρ του MasterChef στο Tik Tok.

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι