H Μeghan Markle ξεκίνησε να δίνει την μαρμελάδα της και οι φίλες της κάνουν το καλύτερο support

Πατούλια Κατερίνα
H Μeghan Markle ξεκίνησε να δίνει την μαρμελάδα της και οι φίλες της κάνουν το καλύτερο support

Ο στενός κύκλος της Meghan Markle στηρίζει και υποστηρίζει το American Rivier Orchard και οι φίλες της δεν το κρύβουν.

Δειλά δειλά ξεκίνησε το λανσάρισμα των προϊόντων του brand της Meghan Markle, του American Riviera Orchard. Οι στενοί φίλοι της δούκισσας του Sussex έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα πακέτα του, με πρώτη τη μαρμελάδα δια χειρός Meghan.

Οι κολλητές στηρίζουν Meghan

Αυτή τη φορά, ήταν η Abigail Spencer, η κολλητή της Meghan που πόζαρε στο σπίτι της Markle και του Harry στο Μontecito με το pr πακέτο της αγκαλιά. Η Abigail μας έδωσε μια νέα ματιά στον κήπο των Sussexes στο Montecito, ποζάροντας τόσο με το διακοσμητικό που μέσα περιείχε λεμόνια και τη διάσημη μαρμελάδα των Sussexes όσο και με την Mamma Mia, τη σκυλίτσα που ο Harry με τη Meghan είχαν σώσει και υιοθετήσει το 2022.

https://www.instagram.com/p/C6B77DNRJZd/

Η Abigail πάντως, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών:

«Αυτή η μαρμελάδα, είναι η μαρμελάδα μου, μια λαχταριστή πρόγευση γι’ αυτό που έρχεται, σε αγαπώ Μ», έγραψε η Spencer, εδώ και χρόνια επιστήθια φίλη της Markle,που είχε δώσει το παρών στον γάμο των Harry και Meghan το 2018. Η Abigail πόζαρε πρόσφατα στο Instagram μαζί με την Markle και με την έτερη κολλητή τους και ακτιβίστρια Kelly McKee Zajfen με σκοπό να προωθήσουν το νέο t-shirt 'Love Like A Mother' από την κοινότητα μαμάδων της Zajfen.

https://www.instagram.com/p/C5_zUdpoLux/

Η Zajfen ήταν κι εκείνη άλλωστε, μία από τους εκλεκτούς που έλαβαν το διακοσμητικό με τα λεμόνια και την μαρμελάδα της Markle, ενώ στον κύκλο των έμπιστων των Sussexes ήταν και η Tracy Robbins, fashion designer αλλά και η Delfina Blaquier, σύζυγος του παίκτη πόλο και κολλητού του Harry, Nacho Figueras. Όλοι οι φίλοι της Markle την προσφωνούν στα posts του με το αρχικό M. ενώ στη φίρμα της Meghan θα υπάρξουν πέραν των φαγώσιμων και είδη σπιτιού, τραπεζομάντηλα, πετσέτες και μια σειρά από ντελικατέσεν όπως spreads, ζελέ και βούτυρο.

https://www.instagram.com/reel/C5_TDp1I3mE/

Η Meghan ήθελε, όπως είχε αποκαλύψει ο Omid Scobie, να έχει μια λιγότερο πολυτελή σειρά σε σχέση με εκείνη των ειδών που πουλά στο Goop η Gwyneth Paltrow.

Κέντρο στη ζωή της Markle είναι η οικογένεια, το καλό φαγητό και οι φίλοι της και αυτά θέλει να βγουν και στο νέο της brand. Κάπως έτσι άλλωστε, με καλό φαγητό, φίλους, μόδα και ταξίδια ήταν και το blog της δούκισσας, το Tig, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει όταν αρραβωνιάστηκε με τον Harry το 2018.

https://www.instagram.com/p/C52EtYmphxQ/

Τι θα περιλαμβάνει η American Riviera Orchard

Η Meghan είναι απασχολημένη με το να δημιουργήσει κάτι ασφαλές και διαχρονικό. Και κάτι που δεν θα κατηγορηθεί ότι θυμίζει σε οτιδήποτε βασιλικό».

https://www.instagram.com/p/C57TWrYrtao/

Αλλες αιτήσεις εμπορικών σημάτων που κατατέθηκαν στις 9 Μαρτίου 2024 από το νέο brand της Markle αποκαλύπτουν ότι η American Riviera θα πουλάει επίσης καλλυντικά προϊόντα, αρώματα, χαρτικά, ταπετσαρίες, εξοπλισμό γιόγκα και είδη κηπουρικής αλλά και μη φαρμακευτικά σκευάσματα περιποίησης δέρματος, τζελ και άλατα μπάνιου και ντους που δεν προορίζονται για ιατρικούς σκοπούς, μη φαρμακευτικά σκευάσματα μαλλιών, σαπούνια μπάνιου» και λοσιόν σώματος, καλλυντικά, λάδι σώματος, αρωματικά έλαια, αρώματα δωματίου, ακόμα και κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/C55oyCyO0TE/

Η Meghan Markle έπιασε δουλειά σε φίρμα καφέ και οι fans αντέδρασαν στο Instagram