Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι όσο cool περιμέναμε μετά τον χωρισμό

Τζένη Ντεμιράι
Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι όσο cool περιμέναμε μετά τον χωρισμό

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για τον χωρισμό του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνα Μπλάτνικ.

Με την Ευγενία Χανδρή φωτογραφήθηκε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η οποία έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η επιχειρηματίας στις 17 Απριλίου.

Η 43χρονη πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ παραβρέθηκε στην εκδήλωση έχοντας cool διάθεση και ανάλαφρο ανοιξιάτικο look. Φορώντας ένα κρεμ τζιν παντελόνι, ένα μπλε πουκάμισο και ένα λαδί jacket πόζαρε χαμογελαστή, δείχνοντας να απολαμβάνει την έξοδό της.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ζωή μετά το διαζύγιο, όσα έλεγε για τα παιδιά και ο «έρωτας» με την Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/C51jrtDLNo4/

Από πότε είναι χωρισμένοι Νικόλαος και Τατιάνα;

Ο χωρισμός του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, έχει βρεθεί στο επίκεντρο από τις πρώτες ώρες ανακοίνωσής του. Το κοινό στην Ελλάδα έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες που οδήγησαν το μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος να θέσει τέλος στον έγγαμο βίο του.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου, η εκπομπή Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι είναι χωρισμένο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά και ότι η κρίση ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Μπορεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η δημοσιογράφος του Alpha, το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια να μην το έχουν εγκαταλείψει, ωστόσο, δεν ζουν μαζί, αφού ο Νικόλαος φαίνεται ότι τους δύο τελευταίου μήνες φιλοξενείται από τον αδερφό του, Παύλο. Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται ότι κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου.

3 ή 4 πρόσωπα στη σχέση Γλύξμπουργκ - Μπλάτνικ;

Από την Παρασκευή 19 Απριλίου που έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο λόγος του χωρισμού σχετίζεται με τρίτο πρόσωπο. Οι περισσότεροι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι εκείνος που σύναψε εξωσυζυγική σχέση είναι ο Νικόλαος, ωστόσο, η Γεωργακοπούλου θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα, λέγοντας ότι σχέση με άλλο πρόσωπο υπάρχει τόσο από την πλευρά του Γλύξμπουργκ όσο και από την πλευρά της Μπλάτνικ.

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους από τη μεριά του πρίγκιπα Νικόλαου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο και από τη μεριά της Τατιάνας.

«Αν υπάρχει γυναίκα στη ζωή του Νικόλαου το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ πρόσφατο. Από τη μεριά της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι λίγο παραπάνω. Είναι σχεδόν τον τελευταίο χρόνο μία σχέση που διατηρούσε με έναν πάρα πολύ γνωστό άνθρωπο στην κοινωνία της Αθήνας και του Λονδίνο. Όλοι μιλούσαν για μία σχέση που μπορεί να έβγαζε και κάπου πιο σοβαρά. Δυστυχώς η σχέση της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τελείωσε, χώρισε. Και όπως λέγεται τώρα "Η Τατιάνα είναι ξανά καλά". Αυτό μου είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Διαζύγιο για Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαο Γλύξμπουργκ μετά από 14 χρόνια γάμου

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eugeniachandris