Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

Πατούλια Κατερίνα
Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

Η φωτογραφία που περίμεναν πώς και πώς οι royal fans ήρθε και είναι και πάλι δια χειρός Kate Middleton.

Περιμέναμε από το βράδυ τη φωτογραφία αυτή και όλοι φοβούνταν πως εξαιτίας του προβλήματος υγείας της Kate Middleton, η παράδοση που θέλει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να τραβάει τις φωτογραφίες των παιδιών της και να τις δημοσιεύει στα social media, θα έσπαγε.

H φωτογραφία που περίμεναν όλοι δημοσιεύτηκε

Και μπορεί η αναμονή να ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια, όμως η φωτογραφία του εξάχρονου πια Louis ήρθε, μαζί με τις ευχές, το καθιερωμένο πορτρέτο του μικρού πρίγκιπα και φυσικά την υπενθύμιση από το Παλάτι πως την εικόνα τράβηξε η 42χρονη Kate.

https://www.instagram.com/p/C6GhkvDNg0H/

O πρίγκιπας Louis γίνεται 6 ετών και ακόμα μια royal παράδοση έσπασε εξαιτίας του καρκίνου της Kate

«Χαρούμενα έκτα γενέθλια πρίγκιπα Louis, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευγενικές ευχές σας σήμερα», έγραφε το ποστ με τη σημείωση πως φωτογράφος ήταν η Kate.

louis.jpg

H Μiddleton που παραμένει απομονωμένη στο Anmer Hall, είχε τον χρόνο να φωτογραφίσει τον Βενιαμίν της οικογένειας, στο διάλειμμα που είχαν τα πριγκιπόπουλα για το Καθολικό Πάσχα.

Τότε είναι το πιθανότερο να τραβήχτηκε η λήψη που στερείται οποιαδήποτε επεξεργασίας- όχι τυπικό για την Kate που πειραματίζεται με αυτό- με τον Louis να χαμογελά ενώ του λείπουν κάποια δοντάκια κι ενώ έχει αυτή την ατοπική δερματίτιδα που κάνει το σαγόνι και τα μάγουλά του πιο ερυθρά.

Πάντως, οι royal fans έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ωραία ποζάρει ο Louis στη μαμά του, πόσο ωραία φωτογραφία δημοσίευσε η μαμά του και τι ωραία τούρτα θα του έχει ετοιμάσει όπως πάντα.

Ο Louis είναι το «ζιζάνιο» και η παρηγοριά της Middleton:

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kate μίλησε για τον μικρότερο γιο της.

Όπως τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για την αντίδραση του μικρότερου γιου της στον θάνατο της βασίλισσας.

Η Kate ακούγεται να λέει:

O Louis και οι γκριμάτσες του ήταν άλλωστε ένα από τα πιο ωραία και viral σημεία στη γιορτή για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο το 2022.

Ο πρίγκιπας Louis ήταν ο μεγάλος σταρ στο Trooping the Color - Οι επικές γκριμάτσες στη βασίλισσα

O Louis καθώς και τα άλλα δύο παιδιά της Middleton με τον William, ο George και η Charlotte αποτελούν το κέντρο στη ζωή της Kate, ειδικά στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

«Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο μας και ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε: Ως οικογένεια, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είχε τονίσει η Middleton στο βίντεο στο οποίο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στις 22 Μαρτίου 2024.

Το mea culpa της Kate για τα 16 λάθη στη φωτογραφία για τη γιορτή της μητέρας

«Όπως όλοι οι ερασιτέχνες φωτογραφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία φωτογραφιών. Θέλω να απολογηθώ για το μπέρδεμα που έγινε με την οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε εχθές, ελπίζω όλοι να γιορτάσατε μια χαρούμενη ημέρα της Μητέρα», έγραφε το μήνυμα το οποίο υπέγραψε η Middleton με το αρχικό C, εκ του Catherine μετά τα λάθη στο editing της εικόνας με τα παιδιά της που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ίδιας και του William στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Αυτό που έφερε προβληματισμό στους royal fans, είναι πως ο Louis φορά ακριβώς το ίδιο πουκάμισο που φορούσε και στην επίμαχη φωτογραφία από τη γιορτή της μητέρας στη Βρετανία.

louis_poukamiso.jpg

Απορεί λοιπόν κανείς για το πότε τελικά τραβήχτηκε η φωτογραφία του Louis, ποια εποχή, πόσο πράσινο ήταν το γρασίδι και σε ποιο βασιλικό σπίτι.