Time for pedi! 4 χρώματα που θα αναδείξουν τα άκρα σου και θα σε κάνουν να φορέσεις τώρα πέδιλα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το φλογερό κόκκινο βερνίκι και οι nude αποχρώσεις θα κάνουν το pedicure σου να φαίνεται καθαρό και περιποιημένο.

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να έχει «διχάσει» τις περισσότερες από εμάς, καθώς τη μία μέρα φοράμε κοντομάνικο και την άλλη jacket, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε άνοιξη. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι σε λίγο θα αρχίσουμε να φοράμε από το πρωί ως το βράδυ τα αγαπημένα μας πέδιλα. Η άνεση, η ευκολία και η δροσιά που μας χαρίζουν μέσα στη μέρα, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο παπούτσι.

Μπορεί το ρουζ να αντικαταστήσει το highlighter; Η απάντηση είναι ναι!

Όπως καταλαβαίνεις το pedicure μας είναι το Α και το Ω. Εκτός το ότι είναι σημαντικό για θέματα υγιεινής, τα περιποιημένα πόδια μπορούν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το καινούριο ζευγάρι sandals που μόλις προσθέσαμε στη shopping list μας. Το pedicure, λοιπόν, είναι η περιποίηση που έρχεται να προστεθεί στη ρουτίνα ομορφιά μας αυτή την εποχή. Παστέλ αποχρώσεις και διαχρονικά χρώματα, όπως το κόκκινο έρχονται να γεμίσουν με αισιοδοξία τα looks, να μας φτιάξουν τη διάθεση και να αναδείξουν τη sunkissed επιδερμίδα μας.

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα hot χρώματα στο pedicure που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Πρόκειται για all time αποχρώσεις που θα φωτίσουν τα άκρα σου και θα σε κάνουν να φορέσεις αμέσως τα πέδιλα της σεζόν.

Balletcore makeup: 3 απλά βήματα για να πετύχεις το μακιγιάζ της μπαλαρίνας

4 hot αποχρώσεις για το spring pedi σου

Φλογερό κόκκινο

@spicy.mayo-pedicure.png

@spicy.mayo

Το φλογερό κόκκινο είναι μία all time classic επιλογή. Επίλεξε ένα κόκκινο βερνίκι και φώτισε το mani και το pedi σου. Matchy-matchy!

Γαλλικό

millymason_-pedicure.png

@millymason_

Το γαλλικό είναι μία chic επιλογή που κάνει τα άκρα να φαίνονται περιποιημένα και καθαρά. Αν θες ένα pedi with a twist, αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή με ένα παστέλ χρώμα.

Απαλό ροζ

@millymason_-pedi.png

@millymason_

Το nude βερνίκι κάνει τα νύχια να φαίνονται ultra chic.

Spring vibes

290959266_775304730568359_6160001362100118884_n.jpg

@thehangedit

Αν θες ένα παιχνιδιάρικο pedi, που θα σε βάλει αμέσως σε spring mood, στόλισε τα άκρα σου με floral nail arts.

Self tan season! 6 προϊόντα που θα σου χαρίσουν μαυρισμένη επιδερμίδα πριν βγεις στον ήλιο