Η βιωσιμότητα συναντά την υψηλή ποιότητα στα νέα προϊόντα φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων Αρκάδι

Η βιωσιμότητα συναντά την υψηλή ποιότητα στα νέα προϊόντα φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων Αρκάδι

Η φροντίδα έρχεται φυσικά!

Σε μια εποχή που μιλάμε περισσότερο για eco-consciousness (και όχι τόσο για eco-lovers), είναι φανερό πως η βιωσιμότητα παίζει πλέον κομβικό ρόλο και καθορίζει διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Διότι, από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μέχρι τα gadget και τα προϊόντα για τη φροντίδα των ρούχων και των πιάτων που χρησιμοποιούμε, η έννοια sustainability είναι «παρούσα» σε καθετί -από την παραγωγή και την κατανάλωση, μέχρι και την απόρριψη των καθημερινών προϊόντων πίσω στο περιβάλλον.

Αυτός ο «πράσινος» κύκλος δεν είναι καθόλου ασήμαντος εάν σκεφτούμε πως, έτσι, όχι μόνο μετριάζουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη, αλλά συμβάλλουμε σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για το παρόν και το μέλλον.

Για εσένα, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα βάλεις στη ζωή και το σπίτι σου βιώσιμα -και ταυτόχρονα αποτελεσματικά- προϊόντα που προωθούν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, όπου οι πόροι, μεταξύ άλλων, επαναχρησιμοποιούνται και ανακυκλώνονται, συνέχισε να διαβάζεις! Διότι, ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις τα νέα υγρά απορρυπαντικά ρούχων και υγρά πιάτων Αρκάδι της εταιρείας Παπουτσάνης. Είσαι έτοιμη;

IMG_6173.jpeg

Α όπως Αρκάδι, Β όπως βιωσιμότητα

Αν υπάρχει κάτι που ενώνει όλα τα νέα προϊόντα Αρκάδι είναι ότι πρόκειται για υψηλής ποιότητας βιώσιμα προϊόντα που αξιοποιούν τη δύναμη της φύσης -το δείχνει και το motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!»- και τη μακρόχρονη παράδοση και τεχνογνωσία της Παπουτσάνης. Έτσι, στο δίλημμα «καλό στην υγεία και το περιβάλλον ή αποτελεσματική καθαριότητα», η απάντηση είναι «και τα δύο, φυσικά!». Μάλιστα, οι νέες σειρές Αρκάδι, βάσει επίσημων τεστ και αξιοποιώντας ένζυμα φυσικής προέλευσης, πράσινο σαπούνι και αγνά συστατικά, είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές, ακόμη και σε σχέση με καθιερωμένα στην κατηγορία τους προϊόντα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα ξεπερνούν.

IMG_6175.jpeg

Και για εσένα που ζητάς ακόμη περισσότερα, μάθε πως έχουν σχεδιαστεί έχοντας στον πυρήνα τους τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς για τη συσκευασία των απορρυπαντικών έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο. Επιπλέον, και καθώς έχει γίνει πολλή συζήτηση το τελευταίο διάστημα για τις μισο-άδειες συσκευασίες των απορρυπαντικών, αξίζει να αναφερθεί ότι οι συσκευασίες Αρκάδι αξιοποιούν όλο το ύψος του μπουκαλιού και είναι γεμάτες με προϊόν, ώστε να μη γίνεται άδικη σπατάλη πλαστικού.

Μία ακόμη βιώσιμη πρόταση: τα υγρά πιάτων έρχονται σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες που συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με την αντλία που έχει το Αρκάδι υγρών πιάτων. Αυτό, όπως και να το κάνεις, το λες και μεγάλη καινοτομία για την κατηγορία.

Φυσικά προϊόντα που «κλείνουν το μάτι» στην παράδοση

Τα νέα υγρά απορρυπαντικά ρούχων Αρκάδι αξιοποιούν τη δύναμη της φύσης και την προηγμένη φόρμουλα PlantActive με ένζυμα φυσικής προέλευσης και είναι πλήρως αποτελεσματικά ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες. Όσο για το τι περιλαμβάνει η νέα σειρά; Έχουμε το Αρκάδι Plant Active Κλασικό, υγρό απορρυπαντικό ρούχων με πράσινο σαπούνι για όσες αγαπάνε την παράδοση, το Αρκάδι Plant Active για Ευαίσθητα & Χρωματιστά ρούχα, καθώς και το Αρκάδι Plant Active 2σε1. Πολύ σωστά! Δύο προϊόντα σε ένα, υγρό απορρυπαντικό με λευκό σαπούνι και μαλακτικό ρούχων, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και ακόμη μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

IMG_6176.jpeg

Όσον αφορά τα νέα υγρά πιάτων με πράσινο σαπούνι και την προηγμένη φόρμουλα Plant Active, με ένζυμα φυσικής προέλευσης και αρώματα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, αρκεί να γνωρίζεις πως καθαρίζουν εις βάθος τα πιάτα απομακρύνοντας τα δύσκολα λίπη ενώ, ταυτόχρονα, δεν ταλαιπωρούν τα χέρια μας, καθώς έχουν PH 5,5, πολύ κοντά σε αυτό του δέρματος μας. Το μόνο μας δίλημμα είναι αν θα επιλέξουμε το πρακτικό μπουκάλι με αντλία που περιέχει το Αρκάδι Plant Active Περγαμόντο και Γκρέιπφρουτ ή το Αρκάδι Plant Active Ρόδι και Σταφύλι. Αν δώσεις τη δική σου απάντηση σε αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, καθώς κυκλοφορούν τα αντίστοιχα ανταλλακτικά σακουλάκια doypack με 80% λιγότερο πλαστικό.

IMG_6177.jpeg

Τέλος, όσες από εμάς έχουν παιδιά ορκίζονται στο απορρυπαντικό ρούχων, το μαλακτικό, τη σκόνη πράσινου σαπουνιού για το πλυντήριο και το υγρό πιάτων της ολοκληρωμένης σειράς Αρκάδι Baby. Πίστεψέ μας, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που είναι αποτελεσματικά -από άποψη καθαριότητας- και ασφαλή για τα μωρά και τα παιδιά μας.

IMG_6178.jpeg

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε πως το σημαντικό αυτό λανσάρισμα των νέων προϊόντων Αρκάδι περιλαμβάνει και μοναδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το τρίπτυχο βιωσιμότητα, ποιότητα, αποτελεσματικότητα καθοδηγούν περισσότερο από ποτέ τα brands, με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής αξίας με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο. Και το νέο Αρκάδι ανήκει σε αυτά τα brands.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τα προϊόντα Αρκάδι τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.