Τέλος το δίδυμο Χαριτάτου-Καραμέρου απο την ζώνη 10-1. Ποιος ο ρόλος του Γιώργου Παπαδάκη που αναλαμβάνει εκπομπή μεγαλύτερης διάρκειας.

Τέλος το δίδυμο Χαριτάτου-Καραμέρου απο την ζώνη 10-1. Ποιος ο ρόλος του Γιώργου Παπαδάκη που αναλαμβάνει εκπομπή μεγαλύτερης διάρκειας.

Με απόφαση που έχει ληφθεί και φαίνεται να είναι οριστική ο ΑΝΤ1 του χρόνου θα εμπιστευτεί τον Γιώργο Παπαδάκη να βγάλει το κάστανο από την φωτιά και στην ζώνη 10-1 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr το δίδυμο Χαριτάτου- Καραμέρου δε γνωρίζει ακόμη το μέλλον του στο κανάλι και ο σχεδιασμός έχει να κάνει μόνο με τον Mr. Καλημέρα Ελλάδα που ανανεώνει εντός των εβδομάδων την συνεργασία του.

Η σκέψη να κάνει μια μαραθώνια εκπομπή του χρόνου ο Γιώργος Παπαδάκης από τις 7 μέχρι τις 11 ή από τις 8 μέχρι τις 12 είναι πλέον αυτό που επιθυμεί διακαώς η διεύθυνση ψυχαγωγίας του σταθμού. Σε μια αναγνωριστική κουβέντα που έχει γίνει οι δυο πλευρές έχουν βρει κοινές σκέψεις και ο μακροβιότερος παρουσιαστής εκπομπής μάλλον θα πει ναι και στην ψυχαγωγία μιας και ένα μέρος της εκπομπής του θα είναι ανάλαφρο.

Το δίδυμο Χαριτάτου- Καραμέρου αν και έχει σταθεροποιηθεί στην δεύτερη ζώνη όσο αφορά το γενικό μέσο όρο, υστερεί στο νεανικό κοινό και αυτό δεν αρέσει στο κανάλι. Πριν δύο μήνες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια συζητιόταν ότι θα κοβόταν το «10-1 μαζί» αλλά κάτι τέτοιο το διέψευδε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και πράγματι έτσι έγινε. ΟΑΝΤ1 δεν δείχνει διατεθειμένος μέχρι στιγμής να χρησιμοποιήσει τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους ξανά σε πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ο Παπαδάκης είναι το απόλυτο αφεντικό και ίσως κρίνει και το μέλλον τους στον σταθμό. Χτές, βρέθηκε στην εκπομπή τους και πάντα τους στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν δείχνει να αλλάζει τίτλο αλλά ούτε και περιεχόμενο που παραμένει η ενημέρωση. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και σίγουρα δίπλα στον έμπειρό παρουσιαστή θα πρέπει να βρεθεί μια γυναίκα που να έχει γκελ στον κόσμο και να είναι αγαπητή και με την σωστή χημεία δίπλα στον απόλυτο άρχοντα. Το ρεπορτάζ τρέχει και μέσα στον Μάιο θα ξεκαθαριστούν όλα σχετικά με την διάρκεια που θα έχει η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν. Η ιστορική ζώνη του Πρωινού Καφέ που έχτισε το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι ρίχνει τίτλους τέλους μετά από είκοσι χρόνια.