Κέρδισε το νέο smartphone Kodak Ektra που θυμίζει τη… θρυλική φωτογραφική μηχανή!

Κέρδισε το νέο smartphone Kodak Ektra που θυμίζει τη… θρυλική φωτογραφική μηχανή!

Αγαπάς τη φωτογραφία; Θέλεις να δώσεις επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε εικόνα που απαθανατίζεις; Αν, λοιπόν, η όγδοη τέχνη είναι το πάθος σου, έχουμε καλά νέα! Ανακαλύψαμε το ιδανικό κινητό, που είναι σχεδιασμένο από τους ειδικούς για λάτρεις της φωτογραφίας και επαγγελματίες φωτογράφους και σου το χαρίζουμε! Το νέο Kodak Ektra με τις πανίσχυρες δυνατότητες καταγραφής και επεξεργασίας εικόνας είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις το απόλυτο smartphone σε μαύρο χρώμα, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 10 Απριλίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Ένα καινοτόμο κινητό που σου επιτρέπει να καταγράφεις τις πιο «ζωντανές» εικόνες

Η Eastman Kodak, ο Όμιλος Bullitt και η TCCM φέρνουν στην ελληνική αγορά το Smartphone KODAK EKTRA, ένα smartphone που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φωτογραφία. Άλλωστε, σίγουρα, έχεις συνδέσει τη συγκεκριμένη εταιρεία με τη φωτογραφία!

Το νέο smartphone Kodak Ektra συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της πλούσιας ιστορίας της εταιρείας, στον τομέα της εικόνας, με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα της φωτογραφίας με smartphone! Έτσι, σου δίνει τη δυνατότητα να καταγράφεις τις πιο «ζωντανές» εικόνες σε οποιοδήποτε περιβάλλον με ταχύτητα και την καλύτερη ποιότητα! Παράλληλα, όμως, σου προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στη διαχείριση πολυμέσων.

Θα το ξεχωρίσεις για την εξειδικευμένη κάμερα που διαθέτει, αλλά και τις αμέτρητες λειτουργίες που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε κάθε λήψη. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι με τα εξειδικευμένα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που έχει μπορείς να μετασχηματίσεις τις φωτογραφίες σα να δούλευες από τον υπολογιστή σου!

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Kodak Ektra είναι τα εξής:

  • ANDROID 6.0 (Marshmallow)
  • Επαγγελματικά αποτελέσματα από αισθητήρα κάμερας 21 MP ταχείας εστίασης με διάφραγμα F2.0, PDAF, OIS, διπλό φλας LED
  • Μπροστινή κάμερα 13 MP αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης με F2.2, PDAF
  • Επεξεργαστής Helio X20 2.3GHz Decacore με 3 GB RAM
  • Μνήμη 32 GB, επεκτάσιμη με κάρτες MicroSD
  • Προηγμένη Χειροκίνητη λειτουργία – με ρύθμιση Έκθεσης, ISO, Εστιακής απόστασης (Χειροκίνητα/Αυτόματα), Αντιστάθμισης λευκού, Ταχύτητας κλείστρου, Διαφράγματος (σταθερό f2.0 κύριας κάμερας)
  • Οικεία εμπειρία με περιστροφικό διακόπτη επιλογής σκηνής – περιλαμβάνει τους τύπους Έξυπνη αυτόματη, Πορτραίτο, Χειροκίνητη, Σπορ, Bokeh, Νυκτερινή, HDR, Πανόραμα, Μάκρο, Τοπίο, Ταινία / Βίντεο
  • Ενσωματωμένη εφαρμογή εκτύπωσης υψηλής ποιότητας
  • Εφαρμογή εγγραφής βίντεο Super 8
  • Ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης πολυμέσων σε κοινωνικά δίκτυα
  • 3000 mAh, με γρήγορο φορτιστή USB 3.0 τύπου C

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κινητό; Απόκτησε το πιο στυλάτο smartphone αξίας 649 ευρώ, που θυμίζει τη θρυλική φωτογραφική μηχανή, και ανακάλυψε τον μαγευτικό κόσμο της φωτογραφίας. Ίσως σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα!