Επανόρθωση μαλλιών ΤΩΡΑ!

Επανόρθωση μαλλιών ΤΩΡΑ!

Μαλλιά. Τα αγαπάς και θέλεις να τα φροντίζεις διότι γνωρίζεις ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα «δυνατά» σου σημεία. Τι μπορείς να κάνεις, όμως, αν τα μαλλιά σου έχουν χάσει τη λάμψη και τη ζωντάνια τους και χρήσουν άμεσης επανόρθωσης;

Επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και ο ήλιος -σε συνδυασμό με τη θάλασσα- μπορεί να επιδεινώσει ακόμη πιο πολύ την όψη των ήδη φθαρμένων σου μαλλιών, εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικά απλά, αλλά πολύτιμα tips, για να τα βοηθήσεις να επανέλθουν. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα σετ ολοκληρωμένης φροντίδας, αποκλειστικά για τα μαλλιά σου!

1. Πες «αντίο» στο καυτό νερό
Για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να αποκτήσουν ξανά υγεία και λάμψη, προσπάθησε να μην λούζεσαι (τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα) με καυτό νερό. Όσο κι αν το απολαμβάνεις, το πολύ ζεστό νερό βλάπτει τα μαλλιά σου, οπότε καλό είναι να στραφείς στο χλιαρό ή στο δροσερό (αν το αντέχεις). Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις τις άκρες των μαλλιών σου να κλείσουν και να κρατήσουν την υγρασία. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι τα μαλλιά σου θα σπάνε λιγότερο!

yujyu

2. Πρόσεξε τις... πισίνες
Αν ζεις στην πόλη και κάνεις συχνά μπάνιο σε πισίνες, τότε καλό είναι να φοράς ένα προστατευτικό σκουφάκι προτού βουτήξεις διότι το χλώριο που περιέχει τα νερό φθείρει τα μαλλιά. Αν δεν θέλεις να φορέσεις, τότε σου προτείνουμε να ξεπλένεις καλά με τα μαλλιά σου αμέσως μετά το κολύμπι.

3. Χρησιμοποίησε σαμπουάν επανόρθωσης και συνδύασε το με ένα conditioner

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται, βέβαια, επιπλέον βοήθεια για να επανέλθουν κι αυτό σημαίνει φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα. Στην αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων επανόρθωσης για τα μαλλιά μας φέτος, εμείς ανακαλύψαμε τη νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX.

Γιατί να τα χρησιμοποιήσεις; Διότι θα σου προσφέρουν την επαναστατική Τεχνολογία Plex, που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Αυτή η νέα σειρά, χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές. Πρόσεξε, πάντως, να μην το παρακάνεις με το conditioner στις ρίζες αν τα μαλλιά σου είναι πολύ λιπαρά!

kkkkkk

Gliss FIBER THERAPY Conditioner: Για τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας.

Φρόντισε τη διατροφή σου!

Ναι, η υγιεινή διατροφή κάνει καλό στο σώμα αλλά και τα μαλλιά σου. Αν θέλεις να δεις τα μαλλιά σου να «ζωντανεύουν» ξανά, προσπάθησε να πίνεις περισσότερο νερό κάθε μέρα και να καταναλώνεις αρκετά φρούτα και λαχανικά. Με λίγα λόγια, μην ξεχνάς να προσφέρεις στον οργανισμό -και συνεπώς- στα μαλλιά σου τις βιταμίνες που χρειάζονται! Μια από αυτές είναι τα ω-3 λιπαρά που κάνουν πολύ καλό στα μαλλιά!

malliaaaa

Μην ξεχάσεις τη μάσκα και το λαδάκι σου!

Επειδή, η συχνή χρήση προϊόντων styling ή βαφών, προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, καλό είναι -μαζί με το σαμπουάν και το Conditioner για καλύτερο ξέμπλεγμα- να χρησιμοποιείς και το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray της νέας σειράς Gliss το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Απλά ανακίνησε το μπουκάλι για να ενεργοποιήσεις την τεχνολογία OMEGAPLEX® και τη θρεπτική δράση του ελαίου. Μην ξεχάσεις τη μάσκα επανόρθωσης για περιποιητική φροντίδα για τα μαλλιά!

kremmaaaa

Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης: Αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας. Πολυτελής φροντίδα για τα μαλλιά σου.

Gliss FIBER THERAPY Repair-in-Oil Spray: Έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Εντατική Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.

malliaaaaaaaaaaaa

Κέρδισε τη νέα σειρά της Gliss Fiber Therapy!

Για να αποκτήσεις κι εσύ τα προϊόντα Gliss και να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να λάμψουν ξανά από υγεία, εμείς αποφασίσαμε να σου κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο. Πιο αναλυτικά, πέντε τυχερές αναγνώστριες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα σετ της ολοκληρωμένης σειράς Gliss Fiber Therapy! Ναι, το σαμπουάν, το conditioner, η μάσκα επανόρθωσης και το Repair-In-Oil Spray μπορούν να γίνουν δικά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις κι εσύ τα προϊόντα, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από 29 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου!

Μην χάνεις χρόνο! Δοκίμασε τη νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX και βοήθησε τα μαλλιά σου να επανέλθουν και να λάμψουν από υγεία και ομορφιά!

#GlissFiberTherapy

#DareEverything

#CareForHair