Ο πρίγκιπας Harry έκανε την μεγαλύτερη υποχώρηση για χάρη της Κate Middleton

Ερμιόνη Σαρρή
Ο πρίγκιπας Harry έκανε την μεγαλύτερη υποχώρηση για χάρη της Κate Middleton

Η ώρα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν αργεί. Το ζευγάρι είναι πλέον και επίσημα μαζί, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν και εκείνη δείχνει έτοιμη να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το αγόρι αυτό όσο άτακτο και αν ήταν μέχρι πριν δύο χρόνια, τώρα μας έχει ήδη αποδείξει πως έχει βρει το άλλο του μισό. Καμία ίντριγκα, κανένα παραστράτημα.

Τα βρετανικά έντυπα, λοιπόν, μιλούν το τελευταίο 24ωρο για το καλό πρόσωπo του πρίγκιπα και την μεγάλη του υποχώρηση. Εκείνος έδωσε το πράσινο φως στον αδερφό του πρίγκιπα William να δωρίσει στην Kate Middleton το μονόπετρο της μαμάς τους πριγκίπισσας Diana.

Τώρα που έχει έρθει η μεγάλη ώρα και για τον Harry εκείνος έχει επιλέξει να κατασκευάσει ένα μονόπετρο από ένα παλιό βραχιόλι της μητέρας του. Μην ξεχνάς πως τα γενέθλιά της είναι αυτές τις ημέρες και ίσως έρθει και το… δώρο.

Μετά το θάνατο της Diana, ο Harry κράτησε ως κειμήλιο το μονόπετρό της ενώ ο William το πανάκριβο ρολόι της. Όταν όμως ο William ερωτεύτηκε και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, ο αδερφός του έδωσε το μονόπετρο και πραγματικά αυτή η κίνηση συγκινεί όχι εμάς αλλά τους πάντες. Μα τι παιδί!