Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο αγαπημένος της Γαλήνης Τσεβά που είπε ότι τα γκρι μαλλιά είναι ελευθερία

Τζένη Ντεμιράι
Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο αγαπημένος της Γαλήνης Τσεβά που είπε ότι τα γκρι μαλλιά είναι ελευθερία

«Τα άφησα και ήταν απελευθερωτικό, βρήκα την υγειά μου», είπε η Γαλήνη Τσεβά, αναφερόμενη στην απόφασή της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της. 

Η Γαλήνη Τσεβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την κόρη της, Δανάη, για τον τρόπο που την μεγάλωσε αλλά και για την απόφασή της να αφήσει γκρίζα τα μαλλιά της.

Η ηθοποιός που είδαμε στη σειρά «Παραλία» και είχαμε αγαπήσει στη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» αναφέρθηκε στην ελευθερία που αισθάνεται από τότε που αποφάσισε να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της και να απαλλαγεί από το άγχος του κομμωτηρίου.

«Κάποια στιγμή άρχισε να χρειάζεται η βαφή ρίζας πολύ συχνά ειδικά όταν έβλεπα μια απογοήτευση στο βλέμμα που δεν κοιτούσαν εμένα και με κοιτούσαν στη ρίζα είπα κάτι πρέπει να κάνω, δεν ξέρω πώς μου ήρθε να τα αφήσω. Τα άφησα και ήταν απελευθερωτικό, βρήκα την υγειά μου», είπε χαρακτηριστικά, με την Τζένη Θεωνά να της τονίζει ότι είναι πολύ όμορφη με το silver hairstyle της.

Η Ντόλτσε Βίτα και η απόφαση να γεννήσει τη Δανάη χωρίς να είναι έτοιμη

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Τσεβά ήταν η Ντόλτσε Βίτα, η οποία όμως, δεν άλλαξε τη ζωή της, όπως επεσήμανε μιλώντας στη Τζένη Θεωνά. «Το Ντόλτσε Βίτα ήταν μία πάρα πολύ ωραία σειρά για την εποχή της και όχι μόνο. Ένιωθα και ήμουν τυχερή». Στη συνέχεια η ηθοποιός και DJ ανέφερε ότι ήταν μητέρα από την αρχή της καριέρας της, αφού γέννησε τη Δανάη όταν ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Αυτό ήταν μία επιλογή και μία κατάσταση που με βρήκε πολύ νωρίς. Δηλαδή, σχεδόν μόλις τελείωσα τη δραματική σχολή. Ήρθε μόνο του αυτό και είπα “Καλώς ήρθε”. Μία ερώτηση έκανα μόνο στον εαυτό μου: “Είσαι έτοιμη;”, είπα όχι, και μετά ρώτησα “Θα είσαι έτοιμη κάποτε; “, απάντησα και σε αυτό όχι και είπα πάμε τώρα», ανέφερε μιλώντας για την απόφασή της να αποκτήσει ένα παιδί χωρίς να είναι έτοιμη αλλά και στο γεγονός ότι ο πατέρας της Δανάης δεν ήταν ουσιαστικά παρών στο μεγάλωμά της.

Όσα είπε η Γαλήνη Τσεβά για την κόρη της

Η Δανάη είναι σήμερα 31 ετών και σε μία σπάνια κοινή τους φωτογράφιση για το περιοδικό Like, πριν από λίγα χρόνια, θα δεις πως μοιάζουν πολύ.

tsevakori.jpg

«Με τον πατέρα της κόρης μου, χωρίσαμε στα δύο της χρόνια. Ήμουν τυχερή γιατί το παιδί δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και να μου πει, ότι θα πάει να βρει τον μπαμπά της. Δεν ένιωσε την έλλειψη του πατέρα της, γιατί δεν τον είχε γνωρίσει. Ίσως να περίμενε πως την αναζητήσει ο ίδιος», είχε πει η Γαλήνη Τσεβά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Για τη ζωή της κόρης της σήμερα η Τσεβά ανέφερε πως σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη συνέχεια έκανε International Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκτός αυτών, σπούδασε και αργυροχρυσοχοΐα, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα κοσμήματα.

tseva-kori.png

Η Δανάη έχει αποκτήσει μάλιστα και δύο κόρες, την Αναστασία και την Γαλήνη, τα αρχικά των οποίων είναι χαραγμένα σε ένα κόσμημα που φορά η ηθοποιός και δημιουργήθηκε από την 31χρονη κόρη της.

Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο τελευταίος πολύ αγαπημένος ρόλος της Γαλήνης Τσεβά, η οποία φάνηκε να μιλά με ενθουσιασμό για την οικογένειά της στην Τζένη Θεωνά.

«Είμαι μία γιαγιά που έχει λαλήσει από την χαρά της, που επισκέπτεται σε διάφορες μέρες και ώρες την “ξένη” οικογένεια για να δει τα παιδάκια και για ό,τι χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.