Στις φήμες για νέα σχέση του Σοϊλέδη, η Αντωνά «απάντησε» με μια αλλαγή και μια ευχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις φήμες για νέα σχέση του Σοϊλέδη, η Αντωνά «απάντησε» με μια αλλαγή και μια ευχή

Η Μαρία Αντωνά έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα στους followers της, την ώρα που οι πληροφορίες για το ποια είναι η νέα φημολογούμενη σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους fans του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, όταν λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor - και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του Απριλίου - το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας και την ώρα που όλοι.

Μετά το Survivor η Μαρία Αντωνά ξεδιπλώνει την προσωπικότητά της στο πιο fun video στο TikTok

Η διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών ήταν μια πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους, ωστόσο η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από το Happy Day και τον πολύ καλό τους φίλο, Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν».

Η νέα φημολογούμενη σύντροφος και η «αντίδραση» της Μαρίας Αντωνά

Η «κρίση» αυτή που ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς στη σχέση των δύο πρώην μάλλον δεν είναι κάτι προσωρινό αλλά κάτι πιο μόνιμο, όπως όλα δείχνουν, αφού ο Άρης Σοϊλέδης φημολογείται πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε το γεγονός πως εκείνος παρακολούθησε πρόσφατα μια θεατρική παράσταση, συνοδευόμενος από μία γυναικεία παρουσία.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη δική της εκπομπή για τη «νέα» σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, ανέφερε πως οι φήμες αυτές για τρίτο πρόσωπο υπήρχαν απ' όταν η Μαρία Αντωνά βρισκόταν στο Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης ωστόσο, έδωσε την απάντησή του επικοινωνώντας με την Μάρτζυ Λαζάρου, την δημοσιογράφο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λέγοντας πως όσα ακούστηκαν στις εκπομπές για την προσωπική του ζωή δεν ισχύουν.

Η Μαρία Αντωνά από την άλλη, «αντέδρασε» όπως πολλές γυναίκες μετά από έναν χωρισμό, αφού επισκέφτηκε το κομμωτήριό της για μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Στην αρχή η ίδια έκανε και μια mini δημοσκόπηση στο προφίλ της στο Instagram για το αν θα της πήγαινε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ και στη συνέχεια έδειξε το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν τελικά μια αρκετά πιο σκούρα απόχρωση του καστανού στα μαλλιά της κι όχι κάποια αλλαγή στο μήκος.

Μαζί με το αποτέλεσμα βέβαια, η ίδια με αφορμή και τις γιορτινές μέρες που διανύουμε έστειλε μέσω του Instagram της κι ένα μήνυμα, όλο «νόημα» στους followers της, λέγοντας:

«Νομίζω ότι είναι από τις πιο όμορφες αλλαγές που έχω κάνει στα μαλλιά μου τα τελευταία χρόνια. Μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ παιδιά. Τελευταίο απόγευμα του Απρίλη, ελπίζω να κάνετε πράγματα που αγαπάτε πολύ και σήμερα αλλά και μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα που διανύουμε.

Τα ατυχήματα μετά τον χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη

Μετά τον χωρισμό τους πάντως, τόσο ο Άρης Σοϊλέδης, όσο και η Μαρία Αντωνά είχαν να αντιμετωπίσουν ακόμα κάποιες ατυχίες.

Ο μεν πρώην ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε τουρνουά Padel, ενώ η Μαρία Αντωνά είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ερμού, όταν ένα αμάξι τράκαρε το δικό της με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να βρεθεί στη βιτρίνα ενός καταστήματος με την ίδια να τραυματίζεται ελαφρά στον αυχένα.