Η ρήξη που προκάλεσε αντιδράσεις στις Ψυχοκόρες και η ανέλπιστη μελλοντική τραγωδία της Μάγιας

Κατερίνα Μπούσιου
Η ρήξη που προκάλεσε αντιδράσεις στις Ψυχοκόρες και η ανέλπιστη μελλοντική τραγωδία της Μάγιας

Ποιο ζευγάρι είναι το αγαπημένο του Twitter/X στις Ψυχοκόρες, μετά τη δολοφονία του Μέλιου; 

Η σειρά Ψυχοκόρες ολοκληρώνει και τον τρίτο κύκλο της σε λίγα επεισόδια από σήμερα, στον ΑΝΤ1+ αλλά προς το παρόν στον ΑΝΤ1 βρισκόμαστε στον δεύτερο και ίσως τον πιο κρίσιμο κύκλο. Είναι το μικρό σκαλοπάτι που οδηγεί στην πλήρη αλλαγή στις ζωές όλων των πρωταγωνιστών. Σε λίγο διάστημα δεν θα θυμάσαι τι έχει συμβεί κατά το παρελθόν. Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τις επιπτώσεις που θα φέρει η σχέση του Παύλου με τη Βασιλική και την αντίδραση της Μάγιας. Η Γιούλικα Σκαφιδά δεν πρόκειται να συγχωρήσει την ψυχοκόρη της.

finale.jpg

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού και η εκδίκηση της Φρόσως

Η Φρόσω έχει μέχρι στιγμής στις Ψυχοκόρες, την πιο μεγάλη μεταστροφή ρόλου. Πλέον η άθλια συμπεριφορά των Νάτσηδων και η προσπάθεια να την αποκόψουν από το μωρό της, την έχει οδηγήσει σε ένα αριστοτεχνικό σχέδιο. Η μόνη της σκέψη πια είναι πως αν για κάποιο λόγο η Ευανθία δεν θα υπάρχει, εκείνη θα γίνει η κυρία του σπιτιού, βάσει του εθίμου της σύγκριας. Κυρά και αρχόντισσα σίγουρα θα γίνει, σε έχω ήδη πληροφορήσει για αυτό.

Τάσος και Δεσποινιώ στις Ψυχοκόρες έγιναν το πιο τοξικό ζευγάρι της σειράς και τελικά καταστρέφονται

Εκείνη δεν έχει ερωτικά ζητήματα όπως οι αδελφές της να την απασχολούν. Η μία, η Βασιλική, έχει συγκεκριμένα μεγάλα μπερδέματα. Η απόπειρα βιασμού της από τον Ερμή, έφερε την αντίδραση του Παύλου και είναι οριστική πια, η ρήξη γιου και πατέρα.

https://www.instagram.com/reel/C6tVkkiPvYJ/

Ο μικρός θα βαδίσει σε περίεργα μονοπάτια στη συνέχεια, έχει κληρονομήσει πολλά στοιχεία όπως ήδη έχεις καταλάβει, από τον χαρακτήρα του παππού Αρδίτη. Έτσι, σε λίγο καιρό από σήμερα, θα πει στη μητέρα του για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του με την ψυχοκόρη τους, δείχνοντας και τον επίμαχο πίνακα που εκείνος ζωγράφισε με τη μορφή της. Χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Το κοινό ήδη έχει κουραστεί με τη μη ξεκάθαρη θέση Παύλου και Βασιλικής και αντέδρασε για τον Ερμή.

Και η Μάγια - Γιούλικα Σκαφιδά δεν έχει πάντως καλύτερο χαρακτήρα από τον γιο της. Χρησιμοποιεί σαν πιόνι τη ψυχοκόρη της για να δημιουργήσει φιλάνθρωπο δημοκρατικό προφίλ. Όταν μάθει για την απιστία, θα της αφαιρέσει κάθε προνόμιο και θα της φερθεί με απόλυτη απαξίωση. Πλέον γίνεται η υπηρέτρια του σπιτιού η Βασιλική. Με τον Παύλο να λείπει ένα διάστημα και να μην έχει τη δυνατότητα να επέμβει.

https://www.instagram.com/p/C6J0wDyI9vw/

Όμως αυτή δεν είναι η πιο σοβαρή από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει η κόρη του Αρδίτη. Η απιστία θα μοιάζει σαν το πιο κοινό πράγμα του κόσμου, όταν ξαφνικά θα χάσει τον πατέρα της. Έχει ήδη πολλούς εχθρούς ο ισχυρός πολιτικός άντρας και ένας από τους πιο σημαντικούς, ο Κοσμάς Κοτρώτσης που έχει ζητήσει πολλές φορές την παρέμβαση και βοήθειά του για να πάρει οικονομικές επιχορηγήσεις, θα είναι εκείνος που θα τον πυροβολήσει θανάσιμα. Χωρίς κανείς να τον δει.

Και κάπου εδώ θα αποχαιρετήσουμε τον υπέροχο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

Πάντως οι φανς του Twitter/X πριν ασχοληθούν με τις δολοφονίες, έχουν ξεκινήσει προσφάτως τις ψηφοφορίες για το πιο είναι το πιο αγαπημένο ερωτικό ζευγάρι της σειράς. Σε μία από αυτές είχαμε τη συντριπτική επικράτηση του Σώτου και της Μαρίκας.

zevgaria.jpg

Είδαμε και χθες θα δούμε και στη συνέχεια πως ο νεαρός Κοτρώτσης τώρα που επέστρεψε από τις σπουδές του, είναι αποφασισμένος να κερδίσει την καρδιά της Μαρίκας. Όμως είναι πολλά αυτά που θα τους χωρίσουν τελικά, μετά από λίγες στιγμές ευτυχίας. Όλα τα δεινά σε αυτό το σπίτι ξεκινούν από τον πατέρα του Κοσμά. Ηθελημένα ή αθέλητα. Και σε αυτό θα βάλει το χέρι του.