Ο Βασάλος απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση του όμως τα κοινά posts με την Παπαγεωργίου «μίλησαν»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Βασάλος απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση του όμως τα κοινά posts με την Παπαγεωργίου «μίλησαν»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το ταξίδι του στις Φιλιππίνες, την προσωπική του ζωή και το τηλεοπτικό του μέλλον. Το φωτογραφικό άλμπουμ και τα κοινά posts με την Μαρία Παπαγεωργίου. 

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την γνωστή influencer, Μαρία Παπαγεωργίου.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ο πρώην παίκτης του Survivor νιώθει πληρότητα καθώς έχει επιστρέψει στο πάνελ του «Χαμογέλα και πάλι!» ενώ παράλληλα δημιούργησε δική του στήλη στο Youtube, μέσω της οποίας μπορεί και εκφράζεται λίγο πιο ελεύθερα.

Όπως ο ίδιος εξήγησε σε δηλώσεις του, το Youtube διαφέρει αρκετά από την τηλεόραση και εκεί μπορεί να τοποθετείται πιο απελευθερωμένα, χωρίς πίεση χρόνου ή κάποιον άλλο περιορισμό.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Μαρία Παπαγεωργίου: Η ξεχωριστή Πρωτομαγιά στις Φιλιππίνες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατά «σιγή ιχθύος» για την προσωπική του ζωή

Πριν από μερικές ώρες η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά για το πρόσφατο ταξίδι του στις Φιλιππίνες αλλά και στο Πάρίσι, όπου βρέθηκε με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο.

«Δε θα πω κάτι γι'αυτό. Έχω πει χίλες φορές ότι για τα προσωπικά μου δεν θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι ok, όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλοντας εμφανώς να προφυλάξει την όμορφη περίοδο που διανύει στην προσωπική του ζωή.

Το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι πρόδωσε τη νέα σχέση του: Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το τηλεοπτικό του μέλλον

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό του μέλλον ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε πως δεν έχει συζητήσει ακόμα κάτι για την ερχόμενη σεζόν ωστόσο η πρωταρχική του επιθυμία είναι να παραμείνει στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου και στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος. Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή. Για του χρόνου δεν ξέρω τίποτα. Μακάρι να ανανεώσουμε και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, με την ίδια ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες. Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, και πάντα την ενημερώνω, δεν την αφήνω στην άγνοια… Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι οικογένεια. Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;», παραδέχθηκε ο Βασάλος.

Οι κοινές αναρτήσεις Βασάλου-Παπαγεωργίου από τις Φιλιππίνες «μίλησαν»

Τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και η φημολογούμενη σύντροφός του, Μαρία Παπαγεωργίου, μοιράστηκαν στα social media υλικό από το ταξίδι τους, δείχνοντάς μας τις μαγευτικές παραλίες, την τροπική βλάστηση και τα δημοφιλέστερα spots της περιοχής.

https://www.instagram.com/p/C6gbALhPD6m/

To ειδυλλιακό σκηνικό και το ηλιοβασίλεμα μαγεύουν όποιον τα αντικρίζει και αποτυπώνονται άψογα στις φωτογραφίες και τα videos των ταξιδιωτών.

Βασάλος-Παπαγεωργίου μπορεί να μην πόζαραν μαζί ωστόσο τα Instagram posts στα ίδια ακριβώς σημεία «πρόδωσαν» πως ο ένας εκτελούσε χρέη φωτογράφου για τον άλλον και οι δυο τους έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/C6qnXPapHvx/

Τα χιουμοριστικά σχόλια του Fipster δεν έλειψαν από τις αναρτήσεις του Βασάλου καθώς ο Youtuber αναρωτήθηκε για ακόμα μια φορά γιατί ο κολλητός του φίλος δεν τον πήρε μαζί του στις Φιλιππίνες.

Screenshot-2024-05-09-130626.png

«Αν μπορείς κάνε διακοπές χωρίς εμένα», σχολίασε ο Fipster.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ωστόσο όλα φανερώνουν πως ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της γοητευτικής Μαρίας Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/C6ve1exs8Qr/

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά το χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει πως θέλει να αποφύγει την υπερέκθεση και κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/C6l8xw1vojj/

«Άντε καλά μπάνια να έχουμε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη λεζάντα του post του.

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι 28 ετών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως influencer και content creator. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ και το περιεχόμενο που δημοσιεύει στα social media σχετίζεται άμεσα με τη μόδα, την ομορφιά, το φαγητό και τα ταξίδια.

https://www.instagram.com/p/C6ilLIyphzM/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι Βασάλου-Παπαγεωργίου στις Φιλιππίνες.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd