Στο γεμάτο έρωτα post Λιάντου - Σκουρλέτη το σχόλιο της Ιφιγένειας Τζόλα «λέει» μια αλήθεια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο γεμάτο έρωτα post Λιάντου - Σκουρλέτη το σχόλιο της Ιφιγένειας Τζόλα «λέει» μια αλήθεια

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι full in love και δεν το κρύβουν. Οι τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού, η συγκατοίκηση και το σχόλιο της Ιφιγένειας Τζόλα.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» όπου υποδύθηκαν την Μυρτάλη και τον Αλέξη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών τους υποχρεώσεων, οι δύο ηθοποιοί είναι αχώριστοι και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν ώστε να περνούν μαζί ολοένα και περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

Η Εβελίνα Παπούλια εδώ και χρόνια κάνει upcycling αλλά από τις δημιουργίες της μία ξεχωρίζει

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι αχώριστοι

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν φανταζόταν (τουλάχιστον στην αρχή) πως το πάθος και η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους στα γυρίσματα θα τους έδενε τόσο πολύ ώστε να είναι μαζί και εκτός οθόνης.

Πριν από μερικές ώρες Λιάντου-Σκουρλέτης έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκαν μερικές πολύ τρυφερές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Στις λήψεις τους βλέπουμε να περπατούν χέρι-χέρι στην παραλία, να γελούν αλλά και να ανταλλάζουν ένα παθιασμένο φιλί.

https://www.instagram.com/p/C6vnUzyo_wB/

Η cool μαμά Εβελίνα Παπούλια & η κοινή της έξοδο με την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Το σχόλιο της Ιφιγένειας Τζόλα

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το post των ηθοποιών επισημαίνοντας πόσο ταιριαστοί και ερωτευμένοι δείχνουν.

sxolio1.jpg

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία γνωρίζει αρκετά καλά το ζευγάρι και συνεργάστηκε μαζί τους στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» σχολίασε δύο emojis που εκφράζουν την αγάπη, θέλοντας να πει πόσο in love φαίνονται Λιάντου-Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Αφροδίτη Λιάντου εξομολογήθηκε για τον αγαπημένο της: «Σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες. Ζηλεύω αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον σύντροφό μου, ήταν πάντα θετική».

Στη δημόσια ευχή της Αφροδίτης Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκανε την κορυφαία δήλωση

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο, ήταν πάντα θετική. Για τη συγκατοίκηση δεν το συζητήσαμε. Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι πάντα ο Αλέξανδρος είναι ο σωστός».

https://www.instagram.com/p/C3KmB1KoTWZ/

Aπό πλευράς του ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε αναφερθεί στην συγκατοίκηση με την Αφροδίτη Λιάντου και μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» τόνισε: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».

To ζευγάρι πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις και δεν διστάζει να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m/

Πηγή κεντρικής: aphrodite_liantou