Η Ασημίνα αποχώρησε από το Survivor: Οι πανηγυρισμοί στο Twitter/X και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ασημίνα αποχώρησε από το Survivor: Οι πανηγυρισμοί στο Twitter/X και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη

«Επιτέλους» αναφώνησε το κοινό με την αποχώρηση της Ασημίνας, παρότι η ίδια είπε πως είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και να μην παλέψει στη μονομαχία.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό αυτή την αποχώρηση από το Survivor και κόντρα στα spoilers η παίκτρια που αποχώρησε ήταν «επιτέλους» η Ασημίνα και όχι η Σταυρούλα.

H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Η αποχώρηση της Ασημίνας και η αντίδραση του κοινού

Πλέον η 10αδα έγινε 9αδα και όλο και προχωράμε προς την τελική ευθεία για το Γαλάτσι. Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα ήταν η Σταυρούλα, η Ασημίνα, ο Σταμάτης και η Δώρα.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες και ήθελαν την Σταυρούλα να αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω του υγρού που έχει μαζέψει το γόνατό της, τελικά εκείνη όχι απλά έμεινε αλλά εξασφάλισε και πολύ εύκολα τη θέση της, κερδίζοντας την Ασημίνα με 4-0, δίνοντας την δική της απάντηση με αυτόν τον τρόπο στην μεταξύ τους κόντρα για το ποια είναι η καλύτερη παίκτρια.

Αρκετοί βέβαια, είπαν ότι η Ασημίνα δεν ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι και γι' αυτό δεν έδωσε το 100% του εαυτού της ούτε στο παιχνίδι με την Σταυρούλα - άρα το 4-0 είναι κάπως πλασματικό - ούτε έπειτα με τον Σταμάτη, από τον οποίο έχασε επίσης 4-0 με τον τελικό πόντο να κρίνεται με τη χρήση VAR.

Survivor: Ο Γκιουλέκας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το κοινό τον «δίκασε»

Mιλώντας στον Γιώργο Λιανό η Ασημίνα στο τέλος της μονομαχίας, ανέφερε πως όντως δεν έπαιξε στο 100% αυτού που θα μπορούσε γιατί ήθελε να αποχωρήσει για να μην χάσει άλλες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει να βρίσκει τα «πατήματά» της μετά την μακρά απουσία της από τους στίβους μάχης λόγω του τραυματισμού της.

Το κοινό δεν στεναχωρήθηκε και ιδιαίτερα με την περίπτωσή της μιας και περίμενε υπερβολικά πολύ καιρό για να πάρει η παίκτρια των Διασήμων αυτή την απόφαση, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί ενώ ήταν στο πιο αγωνιστικό Survivor που έγινε ποτέ και παράλληλα, δεν μπορούσε να βγει και υποψήφια προς αποχώρηση, αφού δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ούσα τραυματίας. Κοινώς ήταν σαν να κάνει διακοπές επί πληρωμή, αντί να διαγωνίζεται, με παίκτες που προσπαθούσαν και αγωνίζονταν κανονικά να αποχωρούν καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αυτή δεν πήγαινε άλλο, αφού ούτε καλό έκανε στην υγεία της, ούτε και στην εικόνα της προς τα έξω κι ίσως αυτό να συνειδητοποίησε και η ίδια.

Η Ασημίνα θέλει τη Δαλάκα νικήτρια

Λίγο πριν αποχωρήσει η Ασημίνα είπε πως θα ήθελε η Κατερίνα Δαλάκα να είναι η νικήτρια του φετινού Survivor, δίνοντάς μας μάλιστα και την πληροφορία πως θα γίνει μέσω στίβου μάχης και η ανάδειξη του νικητή.

Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος.

Η αντίδραση του Χρήστου Δάντη στην αποχώρηση της Ασημίνας

Από τα άτομα που στήριζαν φανατικά την Ασημίνα όλο αυτό το διάστημα, παρά τα όσα λέγονταν για εκείνη, ήταν ο σύντροφός της τα τελευταία 5 χρόνια, Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, παρακολουθώντας την αποχώρησή της έκανε κάποια stories στο Instagram του αφιερωμένα σε εκείνη, δείχνοντας όπως κάθε σύντροφος πρέπει να κάνει, την αγάπη του και τη στήριξή του στον άνθρωπό του.

Παράλληλα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την αγκαλιά Ασημίνας - Σταυρούλας λίγο πριν αποχωρήσει η αγαπημένη του από το παιχνίδι, γράφοντας «Όμορφη στιγμή». Στην τελική ένα παιχνίδι είναι και οι δυο γυναίκες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, ήθελε να πει ο τραγουδιστής. Και ιδιαίτερα στα ριάλιτι τα πράγματα και μεγεθύνονται και παρεξηγούνται πιο εύκολα.

438267724_1481292786153484_445279084253022452_n.jpg