Αυτή είναι η Τάνια, η κούκλα σύζυγος του Χρήστου από το MasterChef - Οι φήμες για την αποχώρησή του

Αυτή είναι η Τάνια, η κούκλα σύζυγος του Χρήστου από το MasterChef - Οι φήμες για την αποχώρησή του

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τον Χρήστο Μοίρα να βρίσκεται ήδη εκτός MasterChef, όμως η αγαπημένη του Τάνια συνεχίζει να τον στηρίζει από τα social media.

Bρισκόμαστε ένα βήμα πριν την αποχώρηση του MasterChef και το όνομα του Χρήστου Μοίρα και του Άνχελ είναι τα δύο πιο πιθανά να αποχωρήσουν λίγο πριν τους οκτώ του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Χρήστος Μοίρας είναι υποψήφιος στο MasterChef αλλά ο χωρισμός του Γιάννη κέντρισε το κοινό

Το νέο Tik Tok βίντεο με τον Χρήστο πρωταγωνιστή

Η εβδομάδα στο MasterChef συνεχίστηκε μεν εν πλω, όμως ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστές όλους τους παίκτες που έχουν παραμείνει και τον Χρήστο Μοίρα πρωταγωνιστή έγινε αγαπημένο του κοινού του MasterChef.

Η όμορφη σύζυγος του Χρήστου και ο γιος του Αντρέας

O Χρήστος που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν από την αρχή ο παίκτης σταρ του φετινού MasterChef στο Tik Tok. Τα spoilers μιλούν για πιθανή αποχώρηση του Μοίρα, ο οποίος υπήρξε ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Χρήστος στη ζωή του έξω από το παιχνίδι είναι κομμωτής.

https://www.instagram.com/p/C1RjHvQMqZK/

Ο 36χρονος με καταγωγή από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου είναι παντρεμένος με την όμορφη Τάνια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Αντρέα.

https://www.instagram.com/reel/CuzZs1RoMnw/

Ο 36χρονος δεν έχει απολύτως καμια εμπειρία στις κουζίνες, αφού το κανονικό του επαγγέλμα είναι κομμωτής και προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του και το παιδί του, μετανάστευσε στη Γερμανία όπου διατηρεί τρία καταστήματα, έναν χώρο ομορφιάς, μία καφετέρια και ένα υπέροχο ρετρό barbershop στο Ανόβερο, από όπου ανεβάζει συχνά βίντεο στο Instagram. Το ζευγάρι όμως προσδοκά να επιστρέψει στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/Cisjgo2s1To/

Όσο ο Χρήστος, ο Ken του MasterChef βρίσκεται στο παιχνίδι, η Τάνια τον στηρίζει από τον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CcQhvVDMLFA/

Η Τάνια είπε το μεγάλο «ναι» στον Χρήστο στις 5 Μαΐου του 2019 στην Σέριφο.

Η Πράσινη Εβδομάδα συνεχίστηκε δυναμικά, με την Ομαδική Δοκιμασία να πραγματοποιείται εν πλω!

Το “Typhoon Project” είναι η «ναυαρχίδα» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και με όχημα τον «Τυφώνα», ένα πλοίο μήκους 72 μέτρων και μόνιμο πλήρωμα 35 ατόμων, εστιάζει τη δράση του στον καθαρισμό κυρίως απρόσιτων ακτών, πλέοντας 365 μέρες το χρόνο!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους chef, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Αστέριος Κουστούδης, ζήτησαν από τις δυο μπριγάδες τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας η οποία έπρεπε να συνυπάρξει με τη φιλική προς το περιβάλλον μαγειρική.

Το ερώτημα ήταν όμως, πόσα κόκκαλα βρήκε στα πιάτα των μπριγάδων ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Ο chef-κριτής βρήκε τρία κόκκαλα σε πιάτα των γκρι και ένα στο πιάτο των μπορντό!

«Να σου δώσουμε να φας και τα δικά μας μήπως βρεις κι άλλα;» του είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

https://www.instagram.com/reel/C7APvoNNA1b/

Μένει να δούμε αν ο Άνχελ, ο Χρήστος ή ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα αποκαλυφθεί σήμερα θα είναι εκείνος που θα βγει εκτός MasterChef. Το κοινό πάντως βλέπει και προβλέπει αποχώρηση του Μοίρα, αν και τα δάκρυα της Χριστίνας στο τρέιλερ ίσως μαρτυρούν αποχώρηση του Άνχελ με τον οποίο είχαν έρθει κοντά στο ξεκίνημα του φετινού MasterChef.