Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ: Μάθε τώρα πώς η διατροφή σου θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου 

Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ: Μάθε τώρα πώς η διατροφή σου θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου 

Από Δευτέρα θα αρχίσω διατροφή! Αυτή είναι μάλλον μία φράση, αλλά και μια υπόσχεση που έχουμε πει πολλές φορές στη ζωή μας, αλλά ποτέ δεν την έχουμε τηρήσει «κατά γράμμα». Και αναρωτιέμαι κάπου εδώ, τι ευθύνεται και ενώ δίνουμε στον εαυτό μας την υπόσχεση να αρχίσουμε να τρώμε πιο σωστά, τελικά πέφτουμε σε ατασθαλίες;

Και τώρα θα μου πεις, οι ρυθμοί της καθημερινότητας, το λάθος timing, η διάθεσή μας ή ο λάθος προγραμματισμός, συνήθως δεν συμβάλλουν θετικά στην απόφασή μας για μία πιο ισορροπημένη διατροφή. Έχεις δίκιο, όμως πίστεψέ μας, εκείνο που μπορεί να βάλει «τέλος» στην αναβλητικότητα και να τηρήσει τελικά την υπόσχεσή μας, είναι το εξής: Να αποφεύγουμε μία άκρως αυστηρή δίαιτα και φυσικά, να εντάσσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, γεύματα βασισμένα σε θρεπτικά προϊόντα και φαγητά, τα οποία ωφελούν τον οργανισμό μας και αποτελούν τη βάση για ένα υγιεινό διαιτολόγιο. Θέλεις να το δοκιμάσεις;

Κάπου εδώ λοιπόν, κάνει την εμφάνισή του το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, το πιο γευστικό και θρεπτικό ρόφημα από φρέσκο ελληνικό γάλα και καλλιέργειες Κεφίρ, Lactobacillus rhamnosus, LGG® και Bifidobacterium, BB-12®, το οποίο υπόσχεται να απογειώσει την καθημερινή σου διατροφή και να σε κάνει να απολαύσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είσαι έτοιμη; Συνέχισε να διαβάζεις και thank us later!

Κάνε τη διατροφή που ονειρεύεσαι μόνο με το Κεφίρ

Κι αν τόσο καιρό ψάχνεις αυτό, το οποίο θα σε κάνει να βελτιώσεις τη διατροφή σου, νομίζω πώς τώρα το βρήκες. Διότι το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ θα σε κάνει εύκολα και απλά, να αλλάξεις όλη την κοσμοθεωρία που έχεις για τον τρόπο που τρέφεσαι, αλλά και να αντιληφθείς πόσα ωφέλιμα στοιχεία μπορεί να κρύβουν κάποια προϊόντα. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Μα σου είπαμε, εύκολα και απλά, αφού αποτελεί μια πολύ καλή πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών και δεν περιέχει ζάχαρη.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το εντάξεις σε κάθε γεύμα της ημέρας σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού μπορείς να το καταναλώσεις σκέτο στο πρωινό ή στο βραδινό σου, ως σνακ αλλά και μέσα σε πεντανόστιμες συνταγές για το μεσημεριανό σου. Από πατατοσαλάτα και σούπα κολοκύθας μέχρι pancakes και δροσερά smoothies με μπανάνα και αβοκάντο, το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ είναι ο πιο δυνατός σου «σύμμαχος», για μία απόλυτα ισορροπημένη διατροφή από την οποία δεν θα στερηθείς τίποτα.

Η καλή διατροφή όμως, δεν είναι το μόνο που σου προσφέρει το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, διότι η σύστασή του έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα και βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επίπεδων της χοληστερόλης στο αίμα. Οπότε μην το σκέφτεσαι περισσότερο, δοκίμασε τώρα το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ και θα καταλάβεις τι έλειπε τόσο καιρό από την καθημερινότητά σου.

Απόλαυσέ το και σε νέες απολαυστικές γεύσεις με φράουλα & φρούτα του δάσους

Μπορεί μέχρι τώρα να νόμιζες πως το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ μπορείς να το απολαμβάνεις μόνο στην κλασσική του γεύση, είτε μέσω του ροφήματος είτε μέσω του γιαουρτιού, όμως σου έχουμε ευχάριστα νέα! Ναι ακόμη πιο ευχάριστα!

Διότι, πλέον, το αγαπημένο σου ρόφημα βγαίνει και σε Κεφίρ Φράουλα ή Κεφίρ Φρούτα του δάσους και εσύ, έχεις την ευκαιρία να βάλεις την πιο φρουτώδη γεύση στη διατροφή σου με το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, το οποίο μάλιστα φτιάχνεται όχι με αρώματα φρούτων, αλλά από αυθεντικά απολαυστικά φρούτα. Οπότε πρόσθεσε στα γεύματά σου τα πιο δροσερά και νόστιμα ροφήματα για κάθε στιγμή της ημέρας σου και δεν θα χάσεις!

Η κορυφαία ποιότητα του Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, από 100% ελληνικό γάλα και καλλιέργειες Κεφίρ, Lactobacillus rhamnosus, LGG® και Bifidobacterium, BB-12®, είναι αυτή που πάει τη διατροφή σου σε άλλο επίπεδο και σου υπόσχεται ότι δεν θα χρειαστεί να σκεφτείς ξανά πώς θα τη βελτιώσεις, αφού θα είναι σίγουρα η καλύτερη!