Hair trends: Κυματιστές άκρες, vintage updos και 2 ακόμα τάσεις στα μαλλιά επιστρέφουν τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Hair trends: Κυματιστές άκρες, vintage updos και 2 ακόμα τάσεις στα μαλλιά επιστρέφουν τώρα
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Αυτές οι μικρές και ανέμελες μπούκλες που θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας είναι το must χτένισμα που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

Κάθε φορά που αλλάζει μία εποχή, επιζητάμε μία ανανέωση στην εμφάνισή μας. Το μόνο που μπορεί να μας ανανεώσει και να μας κάνει να νιώσουμε extra αυτοπεποίθηση είναι μια αλλαγή στα μαλλιά. Μην ανησυχείς… Δε θα μιλήσουμε για extreme αλλαγές και κουρέματα.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα hair trends της άνοιξης-καλοκαίρι 2024 και πιο συγκεκριμένα τα χτενίσματα και τα haircuts που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Τα beach waves, οι επιμελώς ατημέλητοι κότσοι και οι φράντζες με χωρίστρα στο πλάι είναι hair trends με αναφορές σε προηγούμενες δεκαετίες, που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

7 αντηλιακά προσώπου που θα λειτουργήσουν σαν βάση στο μακιγιάζ σου

Οι τάσεις στα μαλλιά από τα 80s, 90s και 00s έρχονται πιο σύγχρονες και ανανεωμένες. Για να καταλάβεις εκεί που τις θεωρούσαμε ξεπερασμένες είναι τώρα το «talk of the town». Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις και να νιώσεις έναν αέρα νοσταλγίας;

4 hair trends που επιστρέφουν αυτή την εποχή

Beach waves

Leonard-bks-F24-002.jpg

Αυτές οι μικρές και ανέμελες μπούκλες που θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας είναι το must χτένισμα που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες. Τα beachy μαλλιά έχουν γίνει τόσο δημοφιλή, γιατί μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, σε κάθε μήκος μαλλιών. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά το spray και… Voilà!

Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Vintage updos

Dior-bks-S24-088.jpg

Οι επιμελώς ατημέλητοι κότσοι από τα 90s είναι το χτένισμα που γίνεται σε χρόνο dt. Αν ξύπνησες το πρωί και τα μαλλιά σου είναι χάλια, η άμεση λύση είναι ο κότσος. Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις ψηλό ή χαμηλό κότσο, ένα slick bun με όγκο, με αξεσουάρ μαλλιών ή απλό λαστιχάκι. Τα πάντα είναι στο χέρι σου.

Wispy fringes

438099482_18434958073024492_3697143856631311948_n.jpg

@taylor_hill

Οι φράντζες και οι αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να ανανεώσει αμέσως τα βαρετά μαλλιά σου, χωρίς να πειράξεις καθόλου το μήκος τους. Ταιριάζουν σε κάθε μήκος και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling.

Φράντζα με χωρίστρα στο πλάι

@hungvanngo-bangs.png

@hungvanngo

Η φράντζα στο πλάι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτή την εποχή. Είναι ένα hair trend που ήρθε από 00s και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει για τους επόμενους μήνες. Η φράντζα στο πλάι είναι διαχρονική και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, δημιουργώντας ένα chic και ταυτόχρονα girly look. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το σεσουάρ για να δώσεις τη σωστή κίνηση στα μαλλιά σου.

Bottleneck bob: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο ευέλικτο κούρεμα που θυμίζει μπουκάλι αναψυκτικού