Αδυνάτισμα: Αυτά τα 2 ροφήματα είναι πιο αποτελεσματικά από το ζεστό νερό με λεμόνι

Αδυνάτισμα: Αυτά τα 2 ροφήματα είναι πιο αποτελεσματικά από το ζεστό νερό με λεμόνι

Μάθε ποια είναι και πρόσθεσέ τα στο καθημερινό σου πρόγραμμα

Είναι γεγονός πως το ζεστό νερό με λεμόνι είναι ένας από τους πιο δυνατούς συμμάχους μας στη μάχη μας με τα περιττά κιλά. Γιατί; Μα φυσικά γιατί βοηθά το μεταβολισμό μας να «δουλεύει ρολόι», ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει άψογα τον οργανισμό μας. Επιπλέον, δρα σαν ήπιο φυσικό διουρητικό!

Πολλές από εμάς φυσικά δεν μπορούμε να καταναλώνουμε ζεστό νερό με λεμόνι, μιας και η γεύση του δε μας ενθουσιάζει. Υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική; Σαφώς και υπάρχει και δεν είναι μόνο μία. Πάμε να τις δούμε:

- Καφές

photo 1455470956270 4cbb357f7052 84da8


Έρευνες έδειξαν πως η κατανάλωση καφέ πριν την προπόνηση, μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις πολύ περισσότερες θερμίδες από όσες έχανες μέχρι σήμερα. Η καφεΐνη, λοιπόν, θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να εκτελέσεις ακόμη περισσότερες ασκήσεις και με ακόμη περισσότερη ένταση. Φυσικά όταν μιλάμε για καφέ εννοούμε χωρίς ζάχαρη!

- Πράσινο τσάι

tea time c0642


Τέσσερις κούπες την ημέρα αρκούν για να δεις τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών, τα άτομα που κατανάλωναν καθημερινά άφθονη ποσότητα πράσινου τσαγιού έχασαν, μέσα σε δύο μήνες, δυόμιση κιλά περισσότερα από εκείνους που κατανάλωναν σκέτο νερό. Επιπροσθέτως, παλαιότερη έρευνα απέδειξε πως όσοι καταναλώνουν πράσινο τσάι τείνουν να έχουν λεπτότερη μέση από εκείνους που δεν το... τιμούν.

Διάβασε ακόμα

4 εναλλακτικά tips για να αδυνατίσεις στο «πι και φι»

Η... περίεργη συνήθεια που σε παχαίνει (και ποτέ δεν της είχες δώσει σημασία)