Στα 62 της η Meg Ryan δηλώνει καλύτερα από ποτέ και μοιράστηκε το μυστικό της πραγματικής ευτυχίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στα 62 της η Meg Ryan δηλώνει καλύτερα από ποτέ και μοιράστηκε το μυστικό της πραγματικής ευτυχίας

H Meg Ryan νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ και δεν διστάζει να το παραδεχθεί. «Εκτιμώ την ηλικία μου. Για μένα, τώρα, είναι πιο σημαντικό το να λες ξεκάθαρα τι σκέφτεσαι από το να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους και να τους κάνεις όλους χαρούμενους», δηλώνει η ηθοποιός.

Η Meg Ryan έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Πρόσφατα η ηθοποιός έδωσε το παρών στα 68α βραβεία RNE Sant Jordi στη Βαρκελώνη και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί, με την ενδυματολογική της επιλογή να ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση.

Η 62χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης είχε αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώθηκε πλήρως στην ανατροφή της κόρης της.

Λίγο πριν γίνει 53, η Shannen Doherty εξηγεί το ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα κι ανθρώπους πριν πεθάνει

https://www.instagram.com/p/C4Yd2_xvI8O/

Meg Ryan: «Για μένα, τώρα, είναι πιο σημαντικό να λες ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεσαι παρά να ικανοποιείς τους άλλους»

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο ιταλικό έντυπο «IO Donna» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ηλικία της, τα μυστικά της αληθινής ευτυχίας αλλά και στο πώς αισθάνεται σήμερα.

Η Ryan επισημαίνει πως με την ηλικία έρχεται η ωριμότητα και η σοφία και πλέον η ίδια νιώθει σίγουρη να πει τη γνώμη της και να μοιραστεί τις απόψεις της για την αγάπη, τη ζωή και τις σχέσεις.

«Εκτιμώ την ηλικία μου. Για μένα, τώρα, είναι πιο σημαντικό το να λες ξεκάθαρα τι σκέφτεσαι από το να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους και να τους κάνεις όλους χαρούμενους. Νιώθω απελευθερωμένη, επειδή έχω πει πράγματα και έχω κάνει παρατηρήσεις για τη ζωή και την αγάπη. Και προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Μπορώ επιτέλους να κοιτάζω στο παρελθόν μου και να είμαι παρούσα στο τώρα την ίδια στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Meg Ryan.

H Scarlett Johansson μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds: Τα ζευγάρια που έχεις ξεχάσει

Η Ryan δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι αισθάνεται απελευθερωμένη καθώς πλέον δεν παλεύει για να ικανοποιεί τους ανθρώπους και αυτό της δίνει μια αίσθηση ελευθερίας.

«Έχω πει ορισμένα πράγματα και έχω κάνει παρατηρήσεις σχετικά με την αγάπη και τις σχέσεις. Και επειδή προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, μπορώ επιτέλους να κοιτάξω πίσω και να είμαι ταυτόχρονα στο παρόν».

Αναφερόμενη στους λόγους της αποχής της από τα κινηματογραφικά δρώμενα η ηθοποιός τόνισε: «Χρειαζόμουν άλλες εμπειρίες, να γνωρίσω ανθρώπους εκτός της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Για τον λόγο αυτό μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσα την κόρη μου, Daisy, και στη συνέχεια άρχισα να ταξιδεύω, κυρίως σε μακρινές χώρες. Είχα βαρεθεί και είμαι ευτυχής που έκανα αυτή την επιλογή και απομακρύνθηκα από αυτόν τον κόσμο: Έγινα ένας καλύτερος και πιο ενδιαφέρων άνθρωπος».

Μετά την ερωτική εξομολόγηση του Ryan Reynolds στην Blake Lively οι fans δίκαια ανησυχούν

Η ηθοποιός εξήγησε πως η απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας της έδωσε την ευκαιρία να δει τα πράγματα πιο καθαρά καθώς έμαθε να ισορροπεί καριέρα και οικογένεια.

«Όταν είσαι μέχρι το λαιμό στη φούσκα της δημοσιότητας, δεν μπορείς να απελευθερωθείς ξαφνικά από αυτήν, μένεις πάντα με κάποιο τρόπο χαμένος στον λαβύρινθο», δήλωσε η Ryan.

Πηγή κεντρικής: apimages.com