Η Δήμητρα Ματσούκα ξεπέρασε ξανά τον εαυτό της στις Ψυχοκόρες: Το «μπράβο» από την αδελφή της Μαρία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δήμητρα Ματσούκα ξεπέρασε ξανά τον εαυτό της στις Ψυχοκόρες: Το «μπράβο» από την αδελφή της Μαρία

Η σκηνή που συγκίνησε το Twitter/X από τις Ψυχοκόρες δεν ήταν μόνο εκείνη με την Νέλλα στη νευρολογική κλινική. 

Επίσημα πλέον έχουμε μπει στον δεύτερο κύκλο στις Ψυχοκόρες, ενώ και στα 20 επεισόδια αυτού του κύκλου, κάθε σκηνή είναι σημαντική. Για να φτάσουμε πια μέχρι τον Ιούνιο στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δικαίωσης και της ολοκλήρωσης. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν ενθουσιάσει το κοινό ενώ για μία ακόμη φορά σε αυτό το πέρασμα στη νέα περίοδο της σειράς, το Twitter/X λάτρεψε τη Δήμητρα Ματσούκα. Και το καλύτερο σχόλιο ήρθε και από την αδελφή της Μαρία. Πώς θα πορευτεί στο μέλλον η Νέλλα;

https://www.instagram.com/p/CxktAWCN9uc/

Η Νέλλα και η Φρόσω γίνονται αγνώριστες

Όλοι οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες στις Ψυχοκόρες βγάζουν σταδιακά και με ρυθμό τον πραγματικό τους χαρακτήρα και η σειρά δείχνει πως έχει δημιουργηθεί τεχνικά άψογα. Η μεταστροφή των ρόλων δεν θα γίνει αναίτια. Χθες είδαμε για ποιο λόγο για παράδειγμα θα αλλάξει η Βασιλική, είδαμε το σκληρό πρόσωπο της Μάγιας, τον αδίστακτο Κοτρώτση, τον κυνικό και επικίνδυνο Αρδίτη. Αυτούς του δύο τελευταίους μη τους ξεχνάς.

Μετά το τόσο συγκινητικό φινάλε του Μέλιου στις Ψυχοκόρες έρχεται η ώρα της εκδίκησης

Γιατί στο μέλλον θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση και ένας θα επιζήσει. Μέχρι τότε, η Νέλλα η οποία θα επιστρέψει από τη νευρολογική κλινική θα αναστατώσει το Κοτρωτσέικο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Υπερβολικά καλή αυτή τη φορά. Και με τον σύζυγό της να της δίνει κρυφά φαρμακευτική αγωγή για να την ελέγχει. Στην ουσία έχουμε καταλάβει πως εκείνος και ο Τάσος ευθύνονται για την κατάστασή της.

Η χθεσινή σκηνή εισαγωγής της στην κλινική, ήταν συγκλονιστική. Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε ξανά το είδωλο του κοινού. Σε αυτή τη σειρά έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και έχει κάνει έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της, αν όχι τον καλύτερο.

Το πιο συγκινητικό «μπράβο» η ηθοποιός το πήρε όμως από την αδελφή της Μαρία. Μόνιμη και πιστή θαυμάστριά της. Και της αξίζει.

mariamatsouka.jpg

Η Νέλλα πάντως θα επιστρέψει στο σπίτι της με στόχο να εκδικηθεί όσους την έβλαψαν. Θα τα καταφέρει όμως; Στο μόνο που στοχεύει είναι στην επιστροφή του γιου της Σώτου από το Μόναχο. Και εκείνος αλλαγμένος θα επιστρέψει αλλά δεν θα έχει ξεχάσει τη Μαρίκα. Η οποία στα ξαφνικά έχει γίνει και η νέα προστατευόμενη της Νέλλας.

Για ένα ακόμη βράδυ χθες η Φρόσω ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε με ένα της βλέμμα και ένα νεύμα. Όταν κατάλαβε πως η Ευανθία δολοφόνησε τον Μέλιο της. Δεν θα την ξαναδείς πλέον τόσο γλυκιά και ανήμπορη.

1714509278142-582372597-froso.jpg