Το καλύτερο «Είπες» η Ήβη Αδάμου το είπε στο «The 2Night Show» με διάφανο glitter φόρεμα-Το νέο βήμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το καλύτερο «Είπες» η Ήβη Αδάμου το είπε στο «The 2Night Show» με διάφανο glitter φόρεμα-Το νέο βήμα

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, την 5,5 ετών κόρη τους και την τεράστια επιτυχία του «Είπες». Το εντυπωσιακό look και το νέο βήμα της τραγουδίστριας στην Τουρκία.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (30/04) η Ήβη Αδάμου.

H δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στον παρουσιαστή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, την οικογένειά τους, την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, το νέο της τραγούδι αλλά και στην μονάκριβη κόρη τους, Ανατολή.

Λίγο αργότερα η 30χρονη ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Είπες» (που έχει γίνει viral από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας) σε acoustic εκδοχή και μάγεψε τους τηλεθεατές με την κρυστάλλινη φωνή της.

https://www.instagram.com/reel/C6ZQMYgsrgr/

Η 5,5 ετών Ανατολή είναι το ωραιότερο δώρο στη ζωή των Σταβέντο - Αδάμου

Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση»

Η νεαρή καλλιτέχνης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκαναν μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν με την Ήβη Αδάμου να δηλώνει για τη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της: «Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και μετά το 2010 για ένα τραγούδι να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο παραγωγός μου τότε. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά, Συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα».

Και πρόσθεσε: «Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύομαι, η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς. Αλλά εγώ πιστεύω ότι από πάντα κάτι ένιωθα. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό, αν είναι λογικό».

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση όμως ο χορός της δίχασε τους followers

Η 5,5 ετών κόρη του ζευγαριού έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών της αλλά και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά του μπαμπά της καθώς διαθέτει γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/C1RoZB_o9E7/

Για την απόφασή τους να επιλέξουν ως βάση τους την Αλεξανδρούπολη η τραγουδίστρια παραδέχθηκε: «Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε στην Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον covid-19 εγκλωβιστήκανε όλοι στο σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Έρχομαι τρεις ημέρες στην Αθήνα και λέω άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά. Λευτεριά ρε παιδί μου».

c75ecc08-ivi3.webp

Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει την περιοδεία στην Αμερική και οι φωτογραφίες της είναι G.O.A.T

H περιοδεία στην Αμερική και η συγκίνηση όταν είδε την κόρης της μετά από ένα μήνα

Πρόσφατα η Ήβη Αδάμου έκανε περιοδεία στην Αμερική μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να λείψει εκτός Ελλάδος για έναν ολόκληρο μήνα και όπως παραδέχθηκε ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να αποχωριστεί την κόρη της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/C3hKOhHO6kS/

Παρά την αρχική της ανησυχία, η 30χρονη ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εμφανίσεις της στο εξωτερικό, έχοντας αμέριστη στήριξη από τον άντρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

Όπως η ίδια η Ήβη αποκάλυψε, πολύ σύντομα θα συνεργαστεί με τον Τούρκο τραγουδιστή, Berkay Şahin σε ένα τραγούδι που αναμένεται να κάνει αίσθηση. Το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια πραγματοποιεί αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στην Τουρκία και εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου ηχογραφεί το νέο της single.

ivi2.jpg

Την αποκάλυψη για το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα έκανε πριν λίγες ώρες η 30χρονη μέσα από ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η τεράστια επιτυχία του «Είπες»

Πριν από μερικές εβδομάδες Ήβη Αδάμου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Είπες», το οποίο υπογράφει ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ, το single κατάφερε να γίνει viral στο TikTok συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η 30χρονη στον παρουσιαστή, λαμβάνει καθημερινά αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες που της λένε πόσο πολύ ταυτίστηκαν με το τραγούδι της, το οποίο έχει γίνει γυναικείος «ύμνος».

Η συμμετοχή στη Eurovision

H Ήβη Αδάμου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στη Eurovision (όπου εκπροσώπησε την Κύπρο) το 2012 και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία τονίζοντας: «Ήταν καταπληκτική εμπειρία για εμένα. Είχα πάει σε άλλη φάση το 2012 που ήμουν 18 χρονών και ήμουν σε μία τρέλα. Βγήκα από το παιχνίδι, σπούδαζα, τραγουδούσα, δίσκο έβγαλα, ξαφνικά ήμουν στη Eurovision. Όλα ήταν γρήγορα που δεν μπορούσα να τα καταλάβω, να τα εισπράξω. Είχα πάει με αυθορμητισμό, δεν είχα καταλάβει πού έμπλεκα. Πήγα να στενοχωρηθώ όταν γύρισα αλλά μετά έκανα τόσες συναυλίες που μου έφυγε αυτό το πράγμα. Σημασία έχει ότι το τραγούδι το αγάπησε ο κόσμος και ακόμα ακούγεται είναι ένα από τα τραγούδια της Eurovision που έχει μείνει».

To εκθαμβωτικό look της τραγουδίστριας- Όλες οι λεπτομέρειες

Για την περίσταση η Ήβη Αδάμου και η ομάδα της δημιούργησαν ένα άκρως λαμπερό look, ίσως ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

Η τραγουδίστρια έκανε είσοδο στο πλατό με ένα maxi embellished φόρεμα του brand «A piece of me», με την fashion stylist, Αγγελική (Τζέλα) Μαρτσέκη να επιμελείται την εντυπωσιακή εμφάνιση και να μας δίνει όλα τα fashion details.

adamou1.jpg

Τα μαλλιά και το υπέροχο μακιγιάζ της τραγουδίστριας επιμελήθηκε η make up artist-hairstylist, Μαρία Κωτσάκη.

Μετά από μια μικρή έρευνα ανακαλύψαμε πως η τιμή του φορέματος ανέρχεται στα 249 ευρώ και θα το βρεις εύκολα με ένα κλικ εδώ.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_