Η «KatKen» έγινε 39 ετών και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές- Η εξήγηση πίσω από το γιορτινό της look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η «KatKen» έγινε 39 ετών και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές- Η εξήγηση πίσω από το γιορτινό της look

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια και τα αγαπημένα της πρόσωπα της ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο. Η απόφαση της παρουσιάστριας για την σημερινή ημέρα και το κομψό look.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει τα 39α γενέθλιά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην TV και το μόνο σίγουρο είναι πως τα τελευταία χρόνια είναι πιο αυθόρμητη και συνειδητοποιημένη, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν.

Η Θάλεια Μπρέντα, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου έγινε δίκαια το πρότυπό της μεγαλώνοντας

H εορταστική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή τα 39α γενέθλιά της, η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά της.

Φορώντας ένα total red look που της ταιριάζει πολύ, η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C6amEGWI2aP/

«Happy birthday to…me 😜 39 λοιπόν και …Ποτέ δε με τρόμαζαν οι αριθμοί …χαίρομαι που κατάφερα έχοντας την υγεία μου, ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε, άλλους που ήρθαν, άλλους που έφυγαν, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τις εμπειρίες μου, να φτάσω εδώ που έφτασα βλέποντας τα κεράκια στην τούρτα μου να αυξάνονται…☺️🙏🏻 Καλό μήνα σε όλους φίλοι μου … Σας στέλνω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ αγάπη σήμερα ♥️🙏🏻Τα λέμε σε λίγο …», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε το πιο ωραίο σχόλιο από την Ευαγγελία Πλατανιώτη για ένα και μόνο ποστ

Νωρίτερα η «Katken» δέχθηκε ευχές από τους κολλητούς της φίλους, οι οποίοι της ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά» με throwback φωτογραφίες από τις βόλτες-εξορμήσεις τους.

Το look της παρουσιάστριας και η εξήγηση που έδωσε

Λίγο μετά τις 10 το πρωί η εορτάζουσα καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του «Super Κατερίνα» και δέχθηκε τα «Χρόνια πολλά» από τους συνεργάτες της.

Screenshot-2024-05-01-100210.png

Φορώντας ένα υπέροχο μπλε κοστούμι, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και εξήγησε πως μπορεί να γιορτάζει ωστόσο θα κρατήσει χαμηλούς τόνους λόγω του ότι τα γενέθλιά της συμπίπτουν με μια σημαντική ημέρα για τη χριστιανοσύνη, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως η ίδια ανέφερε, δεν θέλει να σβήσει τούρτα σήμερα αλλά θα το κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς έχει μεταφερθεί στις 7 Μαΐου.

«Ευχαριστώ και την Σταματίνα που μου ευχήθηκε πριν. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα βάλει τα φορέματά μου, θα είχαμε ανθοδέσμες αλλά επειδή είναι Μ. Τετάρτη θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Κάθε χρόνο ούτως ή άλλως οι συνεργάτες μου με τιμούν με τα πιο ωραία γλυκά, λουλούδια. Δεν κάνει να σβήσω σήμερα τούρτα, δεν θα ήθελα. Μετά το Πάσχα ευχαρίστως. Επειδή θα μεταφερθεί και η Πρωτομαγιά θα μεταφέρουμε και τα γενέθλιά μου. Θα είμαι μικρότερη μία εβδομάδα. 39 λοιπόν! Όταν βγήκα μπροστά ήμουν 24», είπε η παρουσιάστρια on air.

Screenshot-2024-05-01-100159.png

H Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να κάνει μια πρόβλεψη για την προσωπική της ζωή αναφέροντας: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω».

Η Καινούργιου στο Παρίσι ξανά και αυτός είναι ο λόγος που έχει «κλέψει» την καρδιά της αυτή η πόλη

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει αναπτύξει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της και μέσα από την εκπομπή της έχει κάνει αρκετές εξομολογήσεις, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ομολογήσει πως έκανε την πρώτη πλαστική επέμβαση σε ηλικία 17 ετών, διορθώνοντας τη μύτη και αργότερα το στήθος της.

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Η «Katken» δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να γίνει μαμά και έχει αναφέρει: «Έχω αρχίσει και ζηλεύω από τις φίλες μου που παντρεύτηκαν. Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά δεν φτάνει. Θέλω συντροφικότητα, δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου. Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης, ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου».

Πηγή κεντρικής: katken85