Από την καταδίκη στην προσωρινή συγχώρεση στον Σασμό με 2 επιστολές που τα αλλάζουν όλα

Από την καταδίκη στην προσωρινή συγχώρεση στον Σασμό με 2 επιστολές που τα αλλάζουν όλα
George Xantinakis

Η απόγνωση της Μαρίας Πρωτόπαππα ως Μαρίνα, ένας γάμος και ένας χωρισμός στον Σασμό. 

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να δούμε τους τίτλους τέλους στον Σασμό, όπως επίσης θα υπάρξει και πολύ αγωνία και δυσκολίες για τις οικογένειες της Άνω Ποριάς. Η Μαρίνα είναι σε απόγνωση και η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει. Και ο Ρούσσος Σταματάκης συνεχίζει να μην εμφανίζεται, όπως επίσης και ο Ανδρέας Βρουλάκης.

Οι μόνοι που είναι ευτυχισμένοι στον Σασμό είναι ο Γιώργος και η Θοδώρα

Με τον δικό τους γάμο στον Σασμό, οι φανς της σειράς θα ζήσουν κάποιες πιο χαρούμενες στιγμές. Ήταν καρμική η δική τους σχέση και φαίνεται πως θα κρατήσει στον χρόνο. Λίγο πριν το μυστήριο και το γλέντι, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως ρόλος θα πάρει και την ευχή της μητέρας του. Είναι η μόνη φορά που μέσα στη λήθη της θα έχει σημάδια πως καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω της.

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Θοδώρας στον Σασμό και ο νέος γάμος Σαμαρά - Δαδακαρίδη

Το σκηνικό με όλους τους υπόλοιπους σε αυτό το χωριό όμως θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η Μαρίνα τα έχει «βάλει» με όλους και έχει δώσει τελεσίγραφο για τον Μαθιό. Και ενώ όλοι οι Σταματάκηδες θεωρούν πως έφτασε το τέλος, η Μαρίνα πάνω στην απόγνωσή της θα απομονωθεί από την οικογένειά της. Θα φτάσει κάποια στιγμή και να έχει σκέψεις αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Μπορεί και να μοιάζει υπερβολικό όλο αυτό, εξαιτίας του Μαθιού, αλλά είναι μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος για το φινάλε.

Αυτό που θα τα ανατρέψει όλα πριν ο Μαθιός ετοιμαστεί να παραδοθεί, αναμένοντας και να γεννήσει η Βασιλική είναι δύο επιστολές που θα φτάσουν στις δύο οικογένειες. Αποκαλύπτοντας μερικά από τα μυστικά τους. Ποιος είναι όμως εκείνος που τους παιδεύει και θέλει να τους δείξει πως γνωρίζει τα πάντα;

Η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό αντιμέτωπη με έναν νέο εχθρό: Πώς θα τα αλλάξει όλα ο Ρούσσος

Ενδιάμεσα θα δεις και ένα περιστατικό με τον Αστέρη, καθώς θα πάρει φωτιά το μαγαζί του και εκείνος θα εγκλωβιστεί μέσα. Τυχαία θα περάσει από εκεί η Σάντρα και θα τον σώσει. Ακόμη και η στάση της Αργυρώς απέναντί της θα αλλάξει μετά από αυτό. Για λίγο.

https://www.instagram.com/p/C6apAcrICKQ/

Από την άλλη πλευρά ο εισαγγελέας Γιακωβάκης φαίνεται πως έχει λύσει όλα τα αινίγματα των υποθέσεων, αλλά δεν μας το δείχνει. Προσπαθεί να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του, μέχρι να απαγγείλει κατηγορίες. Η Βασιλική ωστόσο φαίνεται ότι θα τη γλιτώσει για τον θάνατο του Λάζαρου. Άλλωστε δεν ευθύνεται για αυτήν.

https://www.instagram.com/p/C6YMcEyomx3/

Μιλήσαμε για γάμο, αλλά θα έχουμε και έναν χωρισμό στον Σασμό. Η Λεμονιά μαθαίνει το παρελθόν του Τόλη, πως έχει κάνει φόνο και φυλακή, αντιδρά και τον χωρίζει. Μπορεί όμως και κάποιος να την μεταπείσει για όλο αυτό. Ο παπα Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια συμφιλίωσης.