Ο λόγος που έκανε τον Justin Bieber να κλάψει δεν είναι αυτός που φαντάζονταν οι θαυμαστές του

Τζένη Ντεμιράι
Ο λόγος που έκανε τον Justin Bieber να κλάψει δεν είναι αυτός που φαντάζονταν οι θαυμαστές του

Δεν είναι η Hailey ούτε ο P Diddy ο λόγος που ο Justin Bieber δάκρυσε την Κυριακή 28 Απριλίου.

Τρόμαξαν οι θαυμαστές του Justin Bieber την Κυριακή 28 Απριλίου όταν ο 30χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε εικόνες που τον έδειχναν να κλαίει μπροστά στην κάμερα. Τα στιγμιότυπα της κατάρρευσής του δημιούργησαν ανησυχία αφού ο Justin δεν έδωσε καμία εξήγηση σχετικά με τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του, όπου τον είδαν χιλιάδες άνθρωποι να δακρύζει.

bieber1.png

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι το ξέσπασμα του Justin Bieber σχετίζεται με την φιλία του με τον ράπερ P Diddy, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι έχει περισσότερη σχέση με προβλήματα που αντιμετωπίζει στον γάμο του με την Hailey.

Η αντίδραση της Hailey Bieber στις φωτογραφίες που ο Justin φαίνεται να κλαίει παραξένεψε τους fans

Τι έγινε με τον ράπερ P Diddy;

Πρόσφατα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ράπερ P Diddy και τον Justin Bieber. Σε αυτό, ο ράπερ ακούγεται να λέει «Τι τρέχει φίλε, είσαι καλά; Ξεπουλάς αρένες και τα πάντα; Αρχίζεις να φέρεσαι διαφορετικά, ε; Δεν με παίρνεις τηλέφωνο και δεν κάνουμε παρέα όπως κάναμε παλιά». Ο Bieber τότε ήταν μόλις 16 ετών και πολλοί βλέποντας το βίντεο συμπέραναν ότι είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Justin ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε: «Εννοώ ότι προσπάθησες να έρθεις σε επαφή μαζί μου σε όλα μου τα [projects] και ό,τι άλλο- αλλά ποτέ δεν πήρες τον αριθμό μου. Θα σου δώσω τον αριθμό μου».

Τελικά, για ποιον λόγο δάκρυσε ο Justin Bieber

Πόσο πιθανό, όμως, είναι η αναπαραγωγή αυτού του συμβάντος να έκανε τον τραγουδιστή να δημοσιεύσει εικόνες στις οποίες φαίνεται δακρυσμένος; Μάλλον απειροελάχιστες. Μιλώντας στην Daily Mail ένας στενός συνεργάτης του Bieber εξήγησε τον πραγματικό λόγο που ο 30χρονος δάκρυσε σε εκείνο το στιγμιότυπο.

Όπως είπε, ο Justin είναι βαθιά θρησκευόμενος και το συναίσθημα μετά την προσευχή ήταν εκείνο που τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Προσεύχεται και συχνά δακρύζει και παρόλο που προσεύχεται και ευχαριστεί για όλα όσα έχει στη ζωή του, παρασύρεται και τα συναισθήματα που προέρχονται από όλα αυτά απελευθερώνονται μέσω των δακρύων».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ευάλωτοι, και αυτός είναι ευάλωτος, και πιστεύει ότι αυτό δείχνει κάποια ωριμότητα που κάποτε δεν είχε. Με λίγα λόγια, θεωρεί ότι είναι όμορφο».

Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους

Πηγή κεντρικής εικόνας: @justinbieber