Η Emily Blunt αποκάλυψε πώς ο Krasinski τη βοήθησε να προετοιμαστεί για την ταινία «Ο Κασκαντέρ»

Τζένη Ντεμιράι
Η Emily Blunt αποκάλυψε πώς ο Krasinski τη βοήθησε να προετοιμαστεί για την ταινία «Ο Κασκαντέρ»
Invision

Η Emily Blunt μοιράστηκε και το «μυστικό» της 14χρονης σχέσης της με τον John Krasinski.

Η Emily Blunt αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον σύζυγό της, John Krasinski.

Βρισκόμενη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ο Κασκαντέρ» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Blunt ρωτήθηκε πως καταφέρνει να διατηρείται ζωντανή η σχέση της με τον Krasinski μετά από 14 χρόνια γάμου.

«Είμαστε σαν όλους τους άλλους, πραγματικά. Απλά πρέπει να το ελέγχεις συνεχώς. Απλά πρέπει να παραμένεις συνδεδεμένος», δήλωσε η 41χρονη μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Dolby Theater του Λος Άντζελες.

LA Premiere of

Ο Ryan Gosling μετά τον Ken γίνεται κασκαντέρ στην ταινία «The Fall Guy»: Ο ρόλος της Emily Blunt

Ο ρόλος του Krasinski στην προετοιμασία της Blunt για τον «Κασκαντέρ»

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 10 Ιουλίου 2010 στην έπαυλη του George Clooney στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει αγαπημένο.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ηθοποιοί εργάζονται πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, έχουν βρει τον τρόπο πάντα να αφιερώνουν λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον, αλλά και στις δύο κόρες τους, την 10χρονη Hazel και την 7χρονη Violet.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Τον Μάρτιο, η Blunt αποκάλυψε ότι μπόρεσε να λάβει συμβουλές από τον σύζυγό της και τις εμπειρίες σκηνοθεσίας του, οι οποίες φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες για τον ρόλο της σκηνοθέτιδας Jody Moreno, την οποία υποδύεται το έργο «Ο Κασκαντέρ».

«Είμαι παντρεμένη με έναν σκηνοθέτη, ξέρω πώς είναι να έχεις το βάρος της ταινίας πάνω σου και οι πιέσεις να σε τραβάνε προς εκατομμύρια κατευθύνσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ποια η υπόθεση της ταινίας «Ο Κασκαντέρ»;

Στην ταινία «Ο Κασκαντέρ» πρωταγωνιστής είναι ο Ryan Gosling, ο οποίος υποδύεται τον Colt Seavers, έναν κασκαντέρ, που εγκαταλείπει τη δουλειά του μετά από έναν τραυματισμό, με σκοπό να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία. Επιστρέφοντας στο στούντιο, διαπιστώνει ότι ο πρωταγωνιστής μία ταινίας, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Jody Moreno (Emily Blunt), έχει εξαφανιστεί. Ο Gosling καλείται να εντοπίσει τον εξαφανισμένο σταρ του κινηματογράφου, να βρει λύση σε μία συνομωσία και να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον έρωτα της ζωής του και τα συναισθήματα που του δημιουργούνται.

Britain The Fall Guy Screening

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του «The Fall Guy»;

Η συνύπαρξη του Ryan Gosling και της Emily Blunt στο «The Fall Guy» έρχεται μετά το φαινόμενο Barbenheimer. Ο Gosling πρωταγωνίστησε στην ταινία «Barbie», ενώ η Blunt στο έργο που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ, κατακτώντας 7 βραβεία, το «Oppenheimer». Το γεγονός ότι καλούνται να συνυπάρξουν σε μία ερωτική ιστορία ως πρώην σύντροφοι, αποκτά, επομένως, επιπλέον ενδιαφέρον.

Εκτός από τους δύο υποψήφιους για Β’ Ανδρικό/Γυναικείο Ρόλο στο καστ της ταινίας βρίσκεται και ο Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Tom Ryder, τον εγωιστή και αλαζόνα σταρ του κινηματογράφου που εξαφανίζεται στη μέση των γυρισμάτων της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας της Jody Moreno.

Επιπλέον, στην ταινία θα δούμε και τον Winston Duke (Black Panther), ως κολλητό του Colt, την Hannah Waddingham (Ted Lasso) ως παραγωγό ταινιών και την Teresa Palmer (Lights Out).

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP