Κωνσταντίνος Βασάλος - Μαρία Παπαγεωργίου: Η ξεχωριστή Πρωτομαγιά στις Φιλιππίνες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κωνσταντίνος Βασάλος - Μαρία Παπαγεωργίου: Η ξεχωριστή Πρωτομαγιά στις Φιλιππίνες

Μετά το Παρίσι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η φημολογούμενη νέα σύντροφός του εξερευνούν τα μαγευτικά τοπία στις Φιλιππίνες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει γυρίσει πλέον, και ο ίδιος σελίδα στην προσωπική του ζωή, όπως όλα δείχνουν μετά τoν χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το 2023. Το πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι και οι αναρτήσεις που έκανε τόσο ο ίδιος όσο και η Μαρία Παπαγεωργίου - γνωστή influencer - «φούντωσαν» τις φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι πρόδωσε τη νέα σχέση του: Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Βέβαια, οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, γι' αυτό και παρότι βρίσκονταν στον ίδιο προορισμό δεν υπήρξε καμία κοινή τους φωτογραφία και κανένα tag στις αναρτήσεις τους.

Back to back ταξίδι στις Φιλιππίνες

Μπορεί οι δυο τους να ταξίδεψαν στο Παρίσι μόλις στα τέλη Απριλίου, Πρωτομαγιά έκαναν όμως στις Φιλιππίνες.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όσο και η νεαρή influencer γέμισαν με όμορφα στιγμιότυπα τα Instagram stories τους. Και πάλι βέβαια, δεν υπήρξε κάποια κοινή τους ανάρτηση, ούτε κάποιο tag. Όπως θα δεις ωστόσο, και από τις φωτογραφίες πιο κάτω δεν χωράει αμφιβολία πως βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο μέρος.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, όπως πάντα με την απαραίτητη δόση χιούμορ, ενώ

ενώ οι αναρτήσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου πιο instagrammable, όπως «αρμόζει» στο προφίλ μιας influencer.

Η 28χρονη εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως content creator, έχοντας συνεργασίες με πολύ μεγάλα και γνωστά brands, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά με τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ.

https://www.instagram.com/p/CxnOraRMbTv/

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη «σχέση» του με την Μαρία Παπαγεωργίου

«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι», απάντησε η Βαλαβάνη στο σχόλιο για τον Βασάλο και τη νιώθουμε

Πάντως σε πρόσφατη ερώτηση που είχαν κάνει στον πρώην παίκτη του Survivor, σχετικά με τη φημολογούμενη νέα σχέση του, εκείνος είχε απαντήσει πως με την Μαρία Παπαγεωργίου είναι απλά φίλοι.

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου.

Στο πρόσφατο πάντως βίντεο στο κανάλι του Raw Studio στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα στο αν είναι ερωτευμένος ή όχι αυτή την περίοδο.

«Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί κάπου να με περιμένει» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο χωρισμός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star το 2023 αποκάλυψαν πως αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κι ερωτευθεί στον πρώτο κύκλο του Survivor το 2017 με τη σχέση τους να κρατάει σχεδόν 6 ολόκληρα χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα χρόνια ο ένας για τον άλλο στις συνεντεύξεις τους, αφού όσα έζησαν όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να διαγραφούν εξαιτίας του χωρισμού τους.

https://www.instagram.com/p/CLRU0i0lcVb/

«Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη. Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω» είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχωρησή του από το Survivor στο Θάρρος ή Αλήθεια του Fipster στο YouTube.

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όμως είχε πει στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

Σκέφτηκα μόνο εμένα και τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι το τι θα νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς ή κακώς, αλλά το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας όμως θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην το πούμε και δεν το κάναμε για να τροφοδοτήσουμε αυτό το μυστήριο, θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μία χαρά, έχουμε μία απίστευτη σχέση. 6 χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπώ και με αγαπάει. Μιλάμε και όταν βγήκε με πήρε και τηλέφωνο και του είπα: "Έλα θείο".