Η Άντζελα Γκερέκου υποδέχθηκε τον Μάη με το έθιμο της ημέρας: Η Πρωτομαγιά 7 ακόμη γνωστών Ελληνίδων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άντζελα Γκερέκου υποδέχθηκε τον Μάη με το έθιμο της ημέρας: Η Πρωτομαγιά 7 ακόμη γνωστών Ελληνίδων

Ελένη Μενεγάκη, Τόνια Σωτηροπούλου και Ζέτα Μακρυπούλια είναι μόνο μερικές από τις Ελληνίδες celebrities που ευχήθηκαν «καλό μήνα» στους followers τους.

Πρωτομαγιά σήμερα και πολλές γνωστές Ελληνίδες ευχήθηκαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ο τελευταίος μήνας της άνοιξης να είναι ο πιο καλός και ο πιο «ανθισμένος», αφού μην ξεχνάς πως το έθιμο θέλει την 1η Μαΐου να μαζεύουμε λουλούδια και να φτιάχνουμε το «μαγιάτικο» στεφάνι.

Φέτος βέβαια, η συγκεκριμένη μέρα συνέπεσε με την Μεγάλη Τετάρτη, γι' αυτό και όπως θα δεις οι αναρτήσεις των celebrities έχουν ποικιλομορφία.

Μπορείς να δεις τον Robert Powell - Ιησού από τη Ναζαρέτ και τα εισιτήρια κοστίζουν 22 λίρες

Οι αναρτήσεις 9 διάσημων Ελληνίδων για την Πρωτομαγιά

Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου πόζαρε με το μαγιάτικο στεφάνι της και στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, έγραψε λεπτομερώς τι συμβαίνει την Μεγάλη Τετάρτη στην εκκλησία με το Ιερό Ευχέλαιο. Παράλληλα, έδωσε και τις ευχές της στους followers της για έναν καλό μήνα.

Θαυμάζω....θαύμα ΖΩ!
ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ σήμερα – Την Μεγάλη Τετάρτη το πρωί γίνεται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ή το βράδυ γίνεται το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου, όπου ο παπάς διαβάζει επτά Ευαγγέλια και επτά ευχές για να ευλογήσει λάδι που το χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών!!
Εύχομαι από ψυχής σε όλους Καλό και Ευλογημένο μήνα.. Καλή πρωτομαγιά!!
Με θεραπεία την Αγάπη σε ό,τι μας κρατάει πίσω και δεν μας ελευθερώνει!!

https://www.instagram.com/p/C6bGAr0IMam/

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην είχε κανονικά εκπομπή λόγω των γιορτινών ημερών που διανύουμε, ωστόσο διάλεξε να δημοσιεύσει στο Instagram της μια throwback φωτογραφία της, από το «ανθισμένο» πλατό με την ίδια να φορά ένα φουστάνι γεμάτο λουλούδια.

«Καλό μήνα και …. αγάπη, αγάπη και πάλι αγάπη!
Υ.γ η φωτογραφία είναι περσινή αλλά μου ταιριάζει τόσο με τον ολάνθιστο Μάιο!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/C6bPLOLpv5Q/

Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας απαθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου ανάμεσα σε πολλά βάζα με λουλούδια στο σαλόνι του σπιτιού τους. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 28 Απριλίου η ηθοποιός έκλεισε τα 37 και το γιόρτασε με 4 τούρτες και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 και ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο

https://www.instagram.com/p/C6bKLq3IyMD/

Zέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως μάς έδειξε μέσα από τα social media της πέρασε την 1η μέρα του Μαΐου στην παιδική χαρά με τις ανιψιές της, τις οποίες υπεραγαπά, κάνοντας και η ίδια τσουλήθρα.

«Καλό μήνα από την παιδική χαρά! Κάπως μεγάλη πια για την τσουλήθρα, αλλά το παλεύω» έγραψε η παρουσιάστρια του Rouk Zouk στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά με color blocking και κρατώντας ροζ λουλούδις στο χέρι ευχήθηκε «καλό» κι «ολάνθιστο» μήνα μακριά από αρνητικές σκέψεις.

Μόνο στις φωτό είναι όλα ροζ. Κατά τ' άλλα παλεύουμε με μύριες ισορροπίες. Όπερ σημαίνει ας πούμε πως προσπαθώ να εστιάσω μόνο στις φωνές, εσωτερικές και εξωτερικές, που έχουν ένα θετικό αποτύπωμα. Και τα υπόλοιπα ας γίνουν χώμα για τα λουλούδια. Καλό Μήνα! Ολάνθιστο!

https://www.instagram.com/p/C6a9Xb2M1C8/

Ρούλα Ρέβη

Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα κατάφερε με την ανάρτησή της να συνδυάσει και το έθιμο της Πρωτομαγιάς αλλά και τις πασχαλινές μέρες που διανύουμε. Πώς; Βάζοντας στο ίδιο πλάνο δυο βάζα με λουλούδια κι ένα μπολ με βαμμένα κόκκινα αυγά.

Βέβαια, την ημέρα την πέρασε με τα δίδυμα παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον ηθοποιό κάνοντας βόλτα στη θάλασσα, όπως είδαμε από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Βασιλική Τρουφάκου

Η Βασιλική Τρουφάκου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από το baby shower που διοργάνωσε είναι αγόρι. Η ίδια λοιπόν, κρατώντας ένα ηλιοτρόπιο στο χέρι πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, γράφοντας στη λεζάντα της αναρτησής της: «Μάη, ερχόμαστε!», υπονοώντας ίσως πως και ο μικρός της «πρίγκιπας» θα έρθει στον κόσμο αυτόν τον μήνα.

https://www.instagram.com/p/C6bRjejtGOU/

Bάσω Λασκαράκη

Η ηθοποιός ευχήθηκε «καλό μήνα» στους followers της με μια selfie γεμάτη χαμόγελο. Στις 29 Απριλίου η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος έκλεισαν 5 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι που θύμιζε το πάρτι του γάμου τους, 2 μήνες μετά από αυτόν, στη Νάξο.

Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει 5 χρόνια γάμου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτό και η αποκάλυψη του Σουλτάτου

https://www.instagram.com/p/C6a-1adtCf1/

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα τέλος, δημοσίευσε ένα βίντεο από την γεμάτη λουλούδια βεράντα του σπιτιού της χορεύοντας με 2 ηλιοτρόπια στο χέρι, ενώ έγραψε στους followers της: «Καλό μήνα!! Λουλουδένιο,όμορφο,πολύχρωμο με ανθρώπους που μας κάνουν να χαμογελάμε,με ανθρώπους που αξίζουμε και μας αξίζουν, με ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυνατοί κι έτοιμοι για όλα. Καλό μήνα με αγάπη, ειλικρίνεια και γαλήνη. Καλό μήνα με ωραίες εικόνες, με ταξίδια, με φύση και άνθη παντού. Να χαμογελάτε».

https://www.instagram.com/reel/C6bbo2xsXo-/