Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το pastel κοστούμι που είναι ιδανικό για την Ανάσταση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το pastel κοστούμι που είναι ιδανικό για την Ανάσταση

Ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις και στους γάμους της άνοιξης.

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και μπαίνουμε και επίσημα σε full on διάθεση και προετοιμασία για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε να ακολουθούμε σιγά-σιγά όλα τα αγαπημένα έθιμα της εβδομάδας αυτής με την αποκορύφωση να είναι φυσικά το βράδυ της Ανάστασης και τη ημέρα του Πάσχα με το παραδοσιακό ψήσιμο. Εσύ τι σχέδια έχεις; Πάσχα στο χωριό ή ένα χαλαρό τριήμερο με την οικογένειά σου στην πόλη; Ό, τι και αν έχεις αποφασίσει να κάνεις το μόνο σίγουρο είναι ότι από σήμερα ξεκίνησες τις πρώτες σκέψεις για το σύνολο της Ανάστασης. Πάνω στην ώρα που η αγορά ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο, οπότε και εσύ έχεις την ευκαιρία καθημερινά να βγεις για shopping.

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα

https://www.instagram.com/reel/C52u2glMHLm/

Ο τρόπος βέβαια που ψωνίζουμε πλέον έχει αλλάξει και οι περισσότερες δίνουμε πολύ πιο προσεκτικά το budget μας σε ρούχα και παπούτσια. Γιατί θέλουμε αυτό που θα αγοράσουμε τώρα να είναι ένα item που θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε ξανά και ξανά και να το ευχαριστηθούμε φορώντας το στο repeat. H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει να μας κάνει την τέλεια πρόταση για το Πάσχα του 2024.

https://www.instagram.com/p/C5ktX0gs-0y/

Το pastel κοστούμι της Σταματίνας είναι η καλύτερη επιλογή για το βράδυ της Ανάστασης.

Φυσικά και θέλουμε να φορέσουμε κάτι επίσημο και ανοιξιάτικο στο βράδυ της Ανάστασης, αλλά οι εποχές που οι μαμάδες μας εμφανιζόντουσαν στην εκκλησία με ταγιέρ, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ευτυχώς για εμάς. Αυτό σημαίνει ότι με ένα ωραίο, minimal κοστούμι μπορείς να είσαι άκρως ενδιαφέρουσα και κομψή, βάζοντας έτσι στην συλλογή σου ένα σύνολο που μπορείς να ξαναφορέσεις στους γάμους της άνοιξης ή σε κάποια βάφτιση που είσαι καλεσμένη. Η Σταματίνα επέλεξε ένα soft γαλάζιο κοστούμι με ίσιο, φαρδύ παντελόνι και ασορτί σακάκι με loose γραμμή που δένει σφιχτά στη μέση σαν κιμονό.

Το συνδύασε με λευκές sling back γόβες και minimal αξεσουάρ. Αν δεν είσαι fan του γαλάζιου, τότε μπορείς να φορέσεις ένα εξίσου κομψό κοστούμι σε ανοιχτό γκρι μελανζέ. Παρακάτω θα βρεις τη δική μας επιλογή για το Πάσχα του 2024, ένα pinstripe σχέδιο που αξίζει να μπει στη συλλογή σου.

stamatina-tsimtsili-(8).jpg

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα

Shop the look: