Τoptan: Ένα νέο swimwear brand αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι

Τoptan: Ένα νέο swimwear brand αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι

Το luxury sunbathing βρίσκει τρόπο έκφρασης μέσα από γεωμετρικά prints και abstract μοτίβα.

Ένα νέο beachwear brand που λέγεται TOPTAN κάνει launch φέτος για πρώτη φορά από την Κύπρο και δίνει ένα νέο νόημα στον τρόπο που συνδυάζουμε τα μαγιό με τα beachwear μας. Το brand επαναπροσδιορίζει την έννοια του luxury sunbathing αφού υιοθετεί στην κατασκευή του την πρωτοπόρα tan-through τεχνολογία στα υφάσματα, μαζί με impeccable fit και design.

Seamless cuts που αγκαλιάζουν το σώμα και prints εμπνευσμένα από τη φύση. Το κάθε κομμάτι υπόσχεται ομοιόμορφο μαύρισμα με προστασία SPF 35 γιατί αγκαλιάζει το σώμα με τον «σωστό τρόπο, στα σωστά σημεία».

TOP-TAN-SS24-2.png

Η συλλογή αντλεί έμπνευση από φυσικά τοπία και δημιουργεί μοτίβα που συνοδεύουν τις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ωκεανοί, δάση αλλά και τα χρώματα της δύσης και της ανατολής του ήλιου μετουσιώνονται σε μοναδικά prints που αναδεικνύουν όλες μας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Μια σειρά από swimwear και beachwear κομμάτια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μέσα από το versatility και την ευκαιρία να μετατρέψουν το beach look σου σε evening εμφάνιση.

https://www.instagram.com/reel/C6N3w_0N7yG/

Η συλλογή αποτελείται από κλασικά one piece, one shoulder, bikini crop top, ανάλαφρα με inclusive sizing μου ξεκινάει από xs έως xl. Το μότο του brand που έχει τη λέξη tan (aka μαύρισμα) στο όνομά του; «Συνδύασε το εκλεπτυσμένο και έξυπνο στυλ με την ελευθερία του να φοράς ό,τι θες και να μαυρίζεις με ασφαλή τρόπο». Πόσο σωστό και πόσο κομψό!

TOPTAN-SS24.png

Info: toptanswimwear.com