Happy 1st of May! 10 σύνολα που θα φορέσουμε μέσα στο Μάιο και είναι γεμάτα χρώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Happy 1st of May! 10 σύνολα που θα φορέσουμε μέσα στο Μάιο και είναι γεμάτα χρώμα
Photo Credit; Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Καλό μήνα με όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να πιάσουμε το Μάη!

Καλό μήνα! Πρώτη ημέρα του Μαίου και μπορούμε να πούμε ότι η καλοκαιρινή μας διάθεση μας χτυπάει σιγά-σιγά την πόρτα. Μπορεί ο καιρός να μην είναι στην καλύτερή του φάση αυτές τις μέρες με κάποιες συννεφιές και μπόρες να μας κρύβουν τον ήλιο, αλλά ευτυχώς για εμάς φέτος θα γιορτάσουμε ετεροχρονισμένα την εργατική Πρωτομαγιά τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Οπότε έχουμε όλο το χρόνο που χρειαζόμαστε για να προετοιμαστούμε και να ρίξουμε μια ματιά στα σύνολα που θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια του τρίτου και τελευταίου μήνα της άνοιξης. Που είναι συνήθως και ο καλύτερος.

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

firts_ofmay-(16).jpg

Τον Mάη θα κάνουμε τις καλύτερες εκδρομές, θα ξεκινήσουν τα πρώτα μας μπάνια και η πόλη θα μεταμορφωθεί μέσα από τις συναυλίες και τα πολιτιστικά φεστιβάλ, που μας καλούν να βγούμε out there. Οπότε και τα σύνολά μας θέλουμε να είναι άνετα, πρακτικά και απόλυτα συνυφασμένα με την εξωστρεφή φάση που διανύουμε. Κάπως έτσι, λοιπόν, θα κάνουμε τη σωστή κίνηση και θα αναζητήσουμε λίγο χρώμα παραπάνω. Το κόκκινο είναι ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής. Το ίδιο ισχύει και για το λαμπερό μπλε, τα pastels αλλά και το κίτρινο που φέτος γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με το σκούρο μουσταρδί και το εκκεντρικό lime.

firts_ofmay-(4).jpg

Μάης χωρίς λουλούδια δεν γίνεται! Όμως εκτός από τα florals θα έχουμε φέτος στο προσκήνιο και άλλα κλασικά prints όπως το πουά και το animal print, που περνάει την καλύτερη φάση του αυτή τη στιγμή. Τολμήστε εκκεντρικούς συνδυασμούς σε διαφορετικά υφάσματα και υλικά, κάντε color blocking και εξερευνήστε μία διαφορετική ίσως πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

firts_ofmay-(13).jpg

Εξάλλου, η ανοιξιάτικη μόδα is all about that! Είναι δηλαδή η τέλεια ευκαιρία για πειραματισμό, για δημιουργικό mix and match. Το street style των μεγαλύτερων fashion capitals είναι πάντα εδώ για να μας δίνει έμπνευση και εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα outfits που αξίζει να δοκιμάσεις τον Μάιο του 2024.

firts_ofmay-(5).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα flats είναι το must της Μεγάλης Εβδομάδας -10 για να διαλέξεις

Street style inspo για έναν μήνα γεμάτο χρώμα και φως: