Νάντια Μπουλέ: Πλατινέ ξανθό με κυματιστές άκρες η αλλαγή στα μαλλιά της

Η Νάντια παλιά είχε πιο σκούρα, καστανά μαλλιά. Δες παρακάτω...

Πριν φύγουμε για τις διακοπές του Πάσχα, μας πιάνει έντονα η επιθυμία για μία αλλαγή στην εμφάνισή μας. Και όταν μιλάμε για αλλαγή εμείς οι γυναίκες αναφερόμαστε πάντα στα μαλλιά μας. Ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών μας είναι αρκετό για να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Η Νάντια Μπουλέ δεν αποτελεί εξαίρεση και έτσι αποφάσισε αυτές τις ημέρες να φρεσκάρει το χρώμα των μαλλιών της και να ανανεώσει τα μήκη της. Όπως μας έδειξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα επισκέφτηκε το κομμωτήριο για να ένα γρήγορο refresh στην εμφάνισή της.

435730102_792525828992123_649599344029532887_n.jpg

@nadiaboule

Hair trends: Κυματιστές άκρες, vintage updos και 2 ακόμα τάσεις στα μαλλιά επιστρέφουν τώρα

Αυτή τη φορά η Νάντια, επέλεξε ένα πλατινέ ξανθό με γκρίζους και χρυσούς υποτόνους. Η Νάντια, αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα κρεμώδες ξανθό το οποίο ταίριαξε τέλεια με την σταρένια επιδερμίδα της. Το platinum blonde είναι ένα καθαρό ξανθό το οποίο δεν έχει καθόλου κίτρινους υποτόνους. Είναι μία ψυχρή απόχρωση που έχουν υιοθετηθεί πολλές φορές οι stars του εξωτερικού, μερικές εκ των οποίων είναι η Kim Kardashian και η πιστή σε αυτό Lady Gaga.

https://www.instagram.com/reel/C58FrkSItBH/

Εκτός από το refresh στο χρώμα των μαλλιών η Νάντια, έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά. Η ίδια αποχαιρέτησε τις μακριές και ασύμμετρες άκρες και έκοψε όλα τα μαλλιά της στο ίδιο μήκος, δημιουργώντας ένα μακρύ καρέ. Για να δώσει extra κίνηση και όγκο επέλεξε ένα wavy χτένισμα το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο το χρώμα και το κούρεμά της.

Lemon sorbet nails: Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε στο manicure την πιο trendy απόχρωση της άνοιξης

Η κόρη της είναι ο πυρήνας της ύπαρξής της

https://www.instagram.com/p/CzYbFPIIEkN/

Η Νάντια είναι νέα μητέρα, έχοντας ως πυρήνα της ύπαρξής της την 3,5 ετών σήμερα Σεμέλη - Ρωξάνη. Η Νάντια δεν αφήνει καθόλου ανεκμετάλλευτο χρόνο που σημαίνει ότι όταν είναι μαζί με την κόρη της είναι αφοσιωμένη σε εκείνη και στον υπόλοιπο χρόνο κάνει τα πάντα όσο μπορεί πιο συγκεντρωμένη και με μεγάλη ταχύτητα, όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στο Queen.gr. Σου παραθέτουμε εδώ το link της συνέντευξης.

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνδυάσει τα μαλλιά της Νάντιας Μπουλέ με ξανθές, ανοιχτές αποχρώσεις, ωστόσο, πιο παλιά είχε μία πιο σκούρα, καστανή απόχρωση που επίσης, ταίριαζε τέλεια με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τη Νάντια με καστανά μαλλιά. Ρίξε μία ματιά...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς θα πετύχεις το κερασί μακιγιάζ για τις εξόδους του ΣΚ