#OurHero: Η tinted αντηλιακή κρέμα προσώπου που μοιάζει σαν να μη φοράς τίποτα, αλλά κάνει τα πάντα!

#OurHero: Η tinted αντηλιακή κρέμα προσώπου που μοιάζει σαν να μη φοράς τίποτα, αλλά κάνει τα πάντα!

H beauty editor του Queen.gr Ευαγγελία Αλπίδου, εξηγεί την αγάπη της για τα tinted αντηλιακά προσώπου, και το πόσο δύσκολο ήταν να βρει ένα που της προσφέρει όλα όσα θέλει μέχρι που ανακάλυψε ένα προϊόν πραγματικό ήρωα!

Το αντηλιακό είναι μέρος της καθημερινότητάς μου το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα! Γνωρίζοντας πολύ καλά τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιδερμίδα, φροντίζω να την προστατεύω παντού και πάντα, όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι η αναζήτηση του τέλειου αντηλιακού με είχε ταλαιπωρήσει πολύ. Βλέπεις, δεν θέλω ένα απλό αντηλιακό, θέλω ένα tinted αντηλιακό με χρώμα καθώς βρίσκω ότι τα προϊόντα με χρώμα, εξυπηρετούν πολλές ανάγκες μου ταυτόχρονα aka προστασία και μακιγιάζ.

image002.jpg

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το να βρω μία tinted αντηλιακή κρέμα με χρώμα που να έχει σωστή απόχρωση, να είναι ελαφριά (για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα μου), να καλύπτει τις ατέλειες, να φροντίζει το δέρμα, να προστατεύει αποτελεσματικά από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα να μην βλάπτει το περιβάλλον… Έμοιαζε με την αναζήτηση της χαμένης Ατλαντίδας. Είχα δοκιμάσει δεκάδες προϊόντα τα οποία δεν μπορούσαν να κάνουν «check» στην μεγάλη λίστα απαιτήσεων που είχα.

image004.jpg

Συμβιβαζόμουν λοιπόν και χρησιμοποιούσα πολλαπλά προϊόντα για να καταφέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα κάλυψης και προστασίας, αλλά ποτέ δεν έπαψα να ψάχνω το τέλειο. Αυτό το τέλειο αντηλιακό το βρήκα στην Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF 50 Tinted, την αντηλιακή κρέμα με χρώμα και την πιο τέλεια φόρμουλα που έχω δοκιμάσει από τη Radiant Professional. Θα σου εξηγήσω αναλυτικά γιατί το λέω αυτό…

Η σύνθεση της Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF 50 Tinted, είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης και εκχύλισμα Polygonum Aviculare, ένα βότανο με αποδεδειγμένες αντιγηραντικές ιδιότητες. Παράλληλα, περιέχει έναν συνδυασμό φωτοσταθερών φίλτρων -ευρέος φάσματος- που προστατεύει την επιδερμίδα από την UV ακτινοβολία. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, το αντηλιακό-ήρωας που έχω λατρέψει τόσο πολύ, προσφέρει βιο-προστασία από την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλεί η UV και IR ακτινοβολία, τονώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

20220715144113_7f5971e4.jpeg

Έχουμε λοιπόν ένα αντηλιακό το οποίο ενυδατώνει και προστατεύει από τα σημάδια της γήρανσης χάρη στα πολύτιμα συστατικά με τα οποία έχει εμπλουτιστεί. Ταυτόχρονα, προστατεύει από την βλαβερή ακτινοβολία και τονώνει την επιδερμίδα προσφέροντας παράλληλα φυσική κάλυψη, χάρη στις φίνες χρωστικές του. Είναι με λίγα λόγια ένα αντηλιακό που μπορεί να σε συνοδεύει όλο το χρόνο, καθώς λειτουργεί ως καθημερινή κρέμα περιποίησης παρέχοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα κάλυψης στην επιδερμίδα.

Φτάνουμε λοιπόν στο θέμα κάλυψη που μας απασχολεί όλες… Ακόμα και εκείνες που λένε ότι αδιαφορούν για το μακιγιάζ το καλοκαίρι και κυρίως στην παραλία. Εμένα προσωπικά η κάλυψη με αφορά, αν και δεν τη χρειάζομαι σε μεγάλο βαθμό. Με λίγο foundation νιώθω καλύτερα είτε βρίσκομαι καθ’ οδόν για το γραφείο, ή σε κάποια παραλία και η Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF 50 Tinted είναι η αντηλιακή που μπορεί να μου προσφέρει τις ιδιότητες ενός foundation, που μοιάζει με δεύτερο δέρμα, χωρίς να χρειαστεί να κάνω full μακιγιάζ.

image005.jpg

Χάρη στην Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF 50 Tinted λοιπόν, έχω skincare, suncare και μακιγιάζ με μία κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους έχω όλα όσα θέλω και το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ είναι σημαντικά ελαφρύτερο. Για όλους τους παραπάνω λόγους επομένως, Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF 50 Tinted είναι ο καλοκαιρινός – και όχι μόνο - ήρωας της επιδερμίδας μου!

Για να τη δοκιμάσεις, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα που την έχει με ένα κλικ εδώ ή να την κάνεις δική σου πηγαίνοντας στο site. Και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @RadiantProfessionalMakeup στο facebook και να κάνεις Like στο επίσημο Instagram account @radiantprofessional και εννοείται να ακολουθήσεις και το επίσημο account @radiant_professional στο Tik Tok για έμπνευση.