Αρνάκι, την επόμενη! Μία σούπερ συνταγή για σήμερα!

MamaTsita

Κυριακή του Πάσχα ο οβελίας έχει την τιμητική του!!! Μπήκε στη σούβλα, έφερε τις βόλτες του, σιγοξεροψήθηκε, φαγώθηκε, φαγώθηκε, φαγώθηκε… περίσσεψε!

Το κρύο αρνάκι της επόμενης μέρας, είναι ακόμη καλύτερο.

Δες εδώ μια ιδέα για το αρνάκι που περίσσεψε και που θα φαγωθεί με μεγάλη ευχαρίστηση (στο λέω στα σίγουρα, διότι είναι δοκιμασμένο) και την επόμενη μέρα.

Θα χρειαστείς:

1 καρβελάκι ψωμί

2 κ σ πέστο βασιλικού

πράσινα (μαρουλάκι, ρόκα, σαλάτα…)

τοματίνια

αγγουράκι

αυγουλάκια πασχαλινά

αρνάκι που περίσσεψε

κύβους γραβιέρας

αλάτι – πιπέρι

ελαιόλαδο – κρέμα βαλσάμικου

ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου

Κόβεις ένα λεπτό «καπάκι» από το καρβελάκι του ψωμιού κι αδειάζεις όλη του τη ψίχα. Δεν τη πετάς όμως! Την χρησιμοποιείς για να φτιάξεις κρουτόνς για τις σούπες και τις σαλάτες σου. Αλείφεις μ’ ένα πινελάκι το πέστο βασιλικού στο εσωτερικό του καρβελιού και τοποθετείς στη βάση του τα πράσινά σου. Στη συνέχεια προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά σου και ραντίζεις με το dressing ελαιόλαδο – κρέμα βαλσάμικου.

Και voilà… έχεις μια εντυπωσιακή, πεντανόστιμη σαλάτα με το αρνάκι της Λαμπρής που θ’ αφήσει τους συνδαιτημόνες σου με το στόμα ανοικτό. Μπορείς να τη σερβίρεις ακριβώς έτσι

ή να τη σερβίρεις ακριβώς έτσι και ν’αρχίσεις να κόβεις φέτες το καρβέλι … ακριβώς έτσι.

Με αγάπη

Mamatsita

Υ.Γ. Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο facebook

Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο instagram

Θα χαρώ να τα λέμε διαδικτυακά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης