Ταλιατέλλες με ροκφόρ, πράσο, σέλερι και... μμμ!

Ταλιατέλλες με ροκφόρ, πράσο, σέλερι και... μμμ!

Μία συνταγή αποκλειστικά για τους λάτρεις των τυριών - cheese and pasta lovers!

Εύκολη και γρήγορη συνταγή με απλά υλικά και που είναι έτοιμη σε λίγα βήματα:

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία ταλιατέλλες Melissa
  • 70ml ελαιόλαδο
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 σέλερι ψιλοκομμένο
  • 200gr ροκφόρ ή μπλε τυρί σε κομμάτια
  • 200gr ανθότυρο σε κομματάκια
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:


  • Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
  • Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, το ανθότυρο, πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν βράση.
  • Ταυτόχρονα έχουμε βράσει και σουρώσει τις ταλιατέλλες.
  • Τις ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
  • Μμμμ…