Ταλιατέλλες με ροκφόρ, πράσο, σέλερι και... μμμ!
MARKOU KYRIAKI
Ανανεώθηκε:
Μία συνταγή αποκλειστικά για τους λάτρεις των τυριών - cheese and pasta lovers!
Εύκολη και γρήγορη συνταγή με απλά υλικά και που είναι έτοιμη σε λίγα βήματα:
Συστατικά:
- 1 συσκευασία ταλιατέλλες Melissa
- 70ml ελαιόλαδο
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- 200gr ροκφόρ ή μπλε τυρί σε κομμάτια
- 200gr ανθότυρο σε κομματάκια
- 150ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
- Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, το ανθότυρο, πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν βράση.
- Ταυτόχρονα έχουμε βράσει και σουρώσει τις ταλιατέλλες.
- Τις ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
- Μμμμ…
Bloggers
01
10