Ταλιατέλλες Melissa με τοματίνια, βασιλικό και κρέμα γάλακτος
MARKOU KYRIAKI
Ανανεώθηκε:
Μία συνταγή για αυθεντικούς pasta lovers που συνδυάζει πολλά και έντονα μυρωδικά που αναδύουν πλούσια αρώματα και γεύσεις...
Αν θέλετε να μεταφέρετε τον σύντροφό σας σε πιο ρομαντικά μονοπάτια δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ανάψτε αρωματικά κεριά, προσθέστε τις αγαπημένες σας μπαλάντες ως μουσικό χαλί της βραδιάς και μαζί με την ακόλουθη συνταγή το σκηνικό θα είναι έτοιμο:
Συστατικά:
- 1 συσκευασία Ταλιατέλλες Melissa
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 15 τοματίνια
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
- ζαμπόν σε κύβους
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κύβο ζωμού λαχανικών
- ½ φλιτζάνι νερό
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
Bloggers
01
10