Η gay ζωή στην Αθήνα

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συντονίζει την εκδήλωση που γίνεται με αφορμή την παράσταση Fucking Games, το Σάββατο 16 Απριλίου.

Ερωτήματα όπως το πόσο ελεύθερα ζουν οι gay στην Αθήνα του σήμερα, τι συνιστά τον gay τρόπο ζωής, πώς βλέπει η οικογένεια την ομοφυλοφιλία, πώς βλέπει η κοινωνία, η πολιτική, οι φίλοι τους gay συνανθρώπους τους και πολλά ακόμα θα τεθούν επί τάπητος και θα συζητηθούν σε αυτή την εκδήλωση/ συζήτηση με αφορμή την παράσταση Fucking Games.

Το THEATROVICTORIA σε συνεργασία με τη ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και με τη συμμετοχή της ΟΛΚΕ, του ATHENS PRIDE καθώς και εκπροσώπων οργανώσεων του GLBT (Gay-Lesbian-Bisexual-Transexual) κινήματος, καλλιτέχνες και προσωπικότητες που έχουν πρωτοστατήσει στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στήνουν αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση.

To panel των ομιλητών έχει ως εξής: Βαλλιανάτος Γρηγόρης (Δημοσιογράφος - Συντονιστής), Κωστής Σπηλιώτης (εκπρόσωπος OΛΚΕ), Andrea Gilbert (εκπρόσωπος Athens Pride), Λύο Καλοβυρνάς, Νίκος Δέδες (Θετική Φωνή), Πάολα Ρεβενιώτη (τραβεστί – ακτιβίστρια) και Ευαγγελία Βλάμη (εκπρόσωπος Λεσβίες για την Ισότητα).

Η ομοφυλοφιλία ως πράξη έχει πλέον αποποινικοποιηθεί. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει νομιμοποιηθεί, καθότι στη χώρα μας επικρατεί ο σιωπηλός νόμος του προσωρινού, των νομοθετικών κενών, της μεσαιωνικής εξουσίας του ΕΣΡ, της ασπόνδυλης θεοφοβούμενης και διαστρεβλωτικής ρητορείας της Εκκλησίας. Τα GLBT άτομα που ζουν στην αιώνια λιακάδα της γης της Φιλοσοφίας και των Επιστημών, δεν είναι «κανονικοί» πολίτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 10:30 μ.μ. αμέσως μετά την παράσταση.

THEATROVICTORIA
Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 119
Τηλ: 210 8233125

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης