Ο Mulatu Astatke live στο Fuzz

Ο πατέρας της Ethio-Jazz και η νέα του μπάντα ζωντανά στη σκηνή του Fuzz club, αυτό το Σάββατο.

Ένας από τους σημαντικότερους Αφρικανούς μουσικούς και πατέρας της Ethio-Jazz έρχεται με τη νέα του μπάντα το Σάββατο 16 Απριλίου στο Fuzz club της Αθήνας για να παρουσιάσει τον τελευταίο του δίσκο Mulatu Steps Ahead.

O 68χρονος μουσικός από την Αιθιοπία,Mulatu Astatke, θα δώσει δύο συναυλίες έχοντας στο πλευρό του μερικούς από τους σημαντικότερους τζαζ μουσικούς από Αφρική και Ευρώπη και θα παρουσιάσει τον τελευταίο του, μετά από πολλά χρόνια, προσωπικό δίσκο, με τίτλο Mulatu Steps Ahead.

Ένα άλμπουμ που, όπως φανερώνει και ο τίτλος του, εξερευνά νέες κατευθύνσεις στον fusion ήχο και στην μείξη δυτικής jazz και παραδοσιακής μουσικής από την Αιθιοπία, ένα είδος που πρώτος ο Mulatu δημιούργησε τη δεκαετία του '60. Τα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν με τη συμμετοχή της Ορχήστρας της Βοστόνης, με τη συμβολή παραδοσιακών μουσικών από την Αιθιοπία, ενώ συνεργάστηκαν μέλη των Heliocentricsκαι μερικοί από τους κορυφαίους μουσικούς της jazz και του αφρικανικού ήχου που εδρεύουν στο Λονδίνο. Opening Act: Jan Van De Engel

Τιμή εισιτηρίου: 30e

Fuzz Live Music Club

Πειραιώς 209, Αθήνα

Τηλ.: 210 3450817

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης