RUN PEOPLE, RUN!

RUN PEOPLE, RUN!

To περιοδικό PEOPLE συμπληρώνει 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει!

To People διοργανώνει ένα μεγάλο αθλητικό/entertaining event με πολλές διαφορετικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους!


Λάβετε μέρος, λοιπόν, και τρέξτε κι εσείς στον πιο απολαυστικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων (για τους μεγάλους) & 1 χιλιόμετρου (για τα παιδιά) σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

POSTS 10 e6287


Όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στην κινητή μονάδα μαστού της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας. Στο χώρο θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Παράλληλα, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από την υγεία, θα προσφέρονται σε γυναίκες δωρεάν μαστογραφίες ενώ θα γίνεται και ενημέρωση για την στοματική υγιεινή μεγάλων και μικρών.


Σε ειδικά διαμορφωμένα areas θα μπορούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν τα παιδιά -μόνα και μαζί με τους γονείς τους-, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και να δοκιμάσουν τα προϊόντα που θα βρίσκονται εκεί.


Στις 14 Ιουνίου, στις 10 π.μ. στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την πιο... αθλητική, διασκεδαστική και δημιουργική Κυριακή. Μία People Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες.


Δηλώστε συμμετοχή εδώ www.peoplerun.gr
www.facebook.com/peoplerungreece
Email επικοινωνίας για πληροφορίες και ομαδικές εγγραφές: peoplerun@peoplegreece.com