Tα καλύτερα κοκτέιλ θα τα πιείτε στο Theory Bar&Μore και μάλιστα με... βραβείο!

Γωγώ Φούντα
Tα καλύτερα κοκτέιλ θα τα πιείτε στο Theory Bar&Μore και μάλιστα με... βραβείο!

Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος είναι ο κορυφαιος Έλληνας Bartender για το 2015

Καλοκαίρι καιρός για θάλασσα, διακοπές, χαλάρωση και πολλές μα πάρα πολλές εξόδους. Και τι είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, που είναι εξίσου γευστικό και φυσικά δυνατό, με ένα κανονικό ποτό; Μα φυσικά τα κοκτέιλ τα οποία έχουν την τιμητική τους, και τα οποία κάθε χρόνο είναι και περισσότερα, κάνοντας σχεδόν αδύνατο να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

THEORY 2 f66dc

Αν έχετε πέσει κι εσείς στην παγίδα να μην ξέρετε τι να διαλέξετε, ανηφορίστε προς το Χαλάνδρι και το Theory Bar&More, όπου εκεί ένας κύριος, που κάτι λίγα τα ξέρει, θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή!

p19nts0mb4193l13g913igl0e1iquj 900 044d9

Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος λοιπόν, μόλις αναδείχθηκε World Class Bartender of the Year 2015 και το μαγαζί το οποίο τον φιλοξενεί έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται περήφανο και τυχερό. Εκτός βέβαια από τις άψογες υπηρεσίες του βραβευμένου bartender, θα απολαύσετε υπέροχο περιβάλλον, άκρως καλοκαιρινό κλίμα- ο κήπος του μαγαζιού είναι από τους καλύτερους στην Αθήνα- και φυσικά κόσμο όλων των ηλικιών που αναζητά το αυτονόητο: Να περάσει καλά!

thory-1 81b39
theory 2 8b274

Plus Info: Δώστε βαρύτητα στο πρωινό, και δε θα χάσετε!