Το «Κουνούπι» είναι το καλύτερο μέρος για να βγεις, και σου εξηγούμε το γιατί

Γωγώ Φούντα

Ένας ρακοκαφενές στην καρδιά του Κορυδαλλού που θα γίνει το στέκι σου

Eίναι Tρίτη βράδυ. Μπορεί και Τετάρτη! Θέλεις να βγεις, αλλά να πας κάπου όπου θα κάθεσαι, θα μπορείς να μιλάς με την παρέα σου, θα πιεις-καλά-θα φας-ακόμα καλύτερα- και θα ακούσεις ωραία μουσική. Θέλεις κάτι με φιλική ατμόσφαιρα, κόσμο και φυσικά εξυπηρέτηση. Με λίγα λόγια θέλεις να πας στο «Κουνούπι» είτε το ξέρεις είτε όχι!

Το «Κουνούπι» λοιπόν, είναι ένας νεανικός χώρος, ο οποίος αυστοσυστήνεται ως ρακοκαφενές και τα τελευταία 3 χρόνια έχει γίνει σημείο συνάντησης, όχι μόνο των κατοίκων του Κορυδαλλού, αλλά και των περιχώρων. Με κύριους εμπνευστές, το Γιώργο και τον Τάκη, δύο φίλους που απλά θέλησαν να φτιάξουν ένα μέρος όπου θα περνάς καλά, το μαγαζί αυτό είναι ό, τι πρέπει για καθημερινές, και φυσικά Σαββατοκύριακο όπου το κέφι από ένα σημείο και μετά... ανάβει!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κατάστημα διαθέτει και εξωτερικό χώρο με τραπεζάκια, γιατί όσο να πεις, τους καλοκαιρινούς μήνες, λίγο το τσιπουράκι, λίγο οι απίστευτοι μεζέδες, έρχεσαι και φουντώνεις! Να αναφέρουμε και το πιο σημαντικό, που είναι οι άκρως προσιτές τιμές, κάτι που κάνει το «Κουνούπι», ιδανικό για όλες τις ώρες, μέρες και περιστάσεις.

Σε περίπτωση που βρεθείτε εκεί, μην ξεχάσετε να μας χαιρετήσετε. Θα είμαστε η παρέα που θα έχει τουλάχιστον 20 άδεια πιάτα μπροστά της και θα κάνει την περισσότερη φασαρία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης