Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χρήστος Θηβαίος: Η περιοδεία συνεχίζεται

Βιβή Αγγελάκη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος αποφάσισαν ότι καμία συναυλία δεν θα ακυρωθεί ή μετατεθεί από εδώ και στο εξής λόγω της αβέβαιης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης στην χώρα μας και όλες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα συναυλιών.

Συνεχίζουν δυναμικά από την Κρήτη, την Δευτέρα 13 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο και την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Ειδικά, για τις 2 συναυλίες τις Κρήτης, καταλαβαίνοντας τις δυσκολίες των φίλων τους, η τιμή εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας, θα είναι η ίδια όπως και στην προπώληση και θα υπάρχει γενική είσοδος 10€. Θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική - χρεωστική κάρτα για όσους το επιθυμούν στα ταμεία των συναυλιών.

O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά φέτος το καλοκαίρι το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με τραγούδια – σταθμούς της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης