Amita Motion: 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με το πιο φαντασμαγορικό event!

Amita Motion: 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με το πιο φαντασμαγορικό event!

Την περασμένη Παρασκευή, ο αγαπημένος χυμός των νέων (και βέβαια και ο δικός μας) Amita Motion, γιόρτασε μαζί μας τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με μια μουσική πανδαισία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη! Από νωρίς, το Τείχος των Εθνών στο Ο.Α.Κ.Α. πλημμύρησε με περισσότερους από 65.000 νέους που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές και να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε ένα φασματαγορικό event!

Για πρώτη φορά φέτος, η Amita Motion για να γιορτάσει πιο ιδιαίτερα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας, ξεκίνησε χαρίζοντας δύο συναυλίες – μία στη Θεσσαλονίκη και μία στο Ηράκλειο - καλώντας τους νέους της χώρας μας στο ρυθμό της Θετικής Ενέργειας. Και με τη μεγάλη γιορτή στην Αθήνα, μας έφερε όλους ακόμη πιο κοντά!

ngf 7f136

Εννοείται ότι ήμασταν κι εμείς παρούσες και σας μεταφέρουμε όλα όσα έγιναν την εορταστική αυτή βραδιά για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας Amita Motion:

Τη συναυλία άνοιξαν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής μέσα από ένα δυναμικό warm up act που ήταν ό,τι πρέπει για να μας βάλει όλους στο mood της ημέρας – με απλά λόγια ο χορός ξεκίνησε από πολύ πολύ νωρίς.

fngnnr 6e39c

Στη συνέχεια o απόλυτος πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, και πολυαγαπημένος μας παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το ενθουσιώδες και δυναμικό κοινό για να σημάνει την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 Amita Motion!

bgfebt f8ef9

O Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα (αχτύπητο ντουέτο) ακολούθησαν σε μία άκρως διασκεδαστική, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και πολύ χιούμορ εμφάνιση!

uyjym d86ee

Ύστερα εμφανίστηκε ο Stan που τραγουδούσε μαζί με το κοινό όλες τις επιτυχίες του, με τα κορίτσια να τον αποθεώνουν – άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από αυτό!

stan f5c8a

Ακολούθησαν οι Stavento που έδωσαν πραγματικά μία από τις καλύτερες live εμφανίσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής – και ο Μιχάλης ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός!

staventos 97d5e

Aπό την παρέα της Amita Motion δεν θα μπορούσε να λείψει και η Demy η οποία μας ξεσήκωσε όπως πάντα με τα τραγούδια της αλλά και με το απόλυτο στυλ της, που ήταν το γνωστό classy σέξι που την χαρακτηρίζει.