Εκδηλώσεις για όλα τα γούστα με την καλύτερη ποιότητα

To Πλειάδες catering είναι η εγγύηση για ένα πετυχημένο event

 

Από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μας, όπως είναι ο γάμος μας ή η βάφτιση του παιδιού μας, μέχρι τα πάρτι μας ή τις επαγγελματικές εκδηλώσεις , θέλουμε όλα να είναι στην εντέλεια. Στόχος μας είναι η οργάνωσή τους να προσφέρει στους καλεσμένους την απόλυτη ποιότητα ενώ ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στα γούστα και τις προτιμήσεις μας. Γι' αυτό η εμπειρία της Πλειάδες catering είναι η πρώτη μας επιλογή για ένα επιτυχημένο και λαμπερό event. Η Πλειάδες catering αναλαμβάνει τη διοργάνωση της δεξίωσης μας, προσφέροντας γαστρονομικές και όχι μόνο προτάσεις που κλέβουν την παράσταση.

Τα εδέσματα παράγονται μόνο από φρέσκα, αγνά υλικά και χρησιμοποιούνται παραδοσιακές συνταγές βασισμένες στην μεσογειακή διατροφή αλλά και ethnic κουζίνα, παιδικά μενού, καθιστά δείπνα, δεξιώσεις με μπουφέ.

Όλα παρασκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 1000 τ.μ. όπου οι χώροι παρασκευής των εδεσμάτων ανταποκρίνονται στις πλέον σύγχρονες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και πληρούν όλες τις κατά ISO προϋποθέσεις. Γιατί για τους καλεσμένους μας θέλουμε μόνο το καλύτερο.

Η Πλειάδες catering φροντίζει για εσάς τον χώρο, τον εξοπλισμό, την στελέχωση, την διακόσμηση, την εστίαση, τη ζαχαροπλαστική και την λειτουργία μπαρ. Με απόλυτο επαγγελματισμό και προσήλωση στην ποιότητα, ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Όσο μεγάλο κι αν είναι ένα event, η Πλειάδες catering έχει την εμπειρία, την δημιουργικότητα και την χαρά να αναλάβει από ένα παιδικό πάρτι μέχρι και μενού υψηλών και ειδικών απαιτήσεων, συνθέτοντας για εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη.

Βρείτε όσα ψάχνετε για την εκδήλωσή σας στο site της Πλειάδες catering: www.pleiadescatering.gr και στη σελίδα της στο Facebook

Διεύθυνση:

Πλειάδες catering

12ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

ΤΚ 14451 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνο: 210 5156192

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης