Βόλτα στη μαγευτική βεράντα του Olive Garden Bar & Restaurant του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

Βόλτα στη μαγευτική βεράντα του Olive Garden Bar & Restaurant του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

Το hotspot υποδέχεται το φθινόπωρο με έναν καταιγισμό γευστικών προ(σ)κλήσεων

Το Olive Garden Bar & Restaurant, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, με την πλήρως ανακαινισμένη βεράντα και την υψηλή avant-garde αισθητική, υποδέχεται το Φθινόπωρο με γευστικές προκλήσεις που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Οι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, προσφέρουν μία πανδαισία γεύσεων σε ένα μενού που τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα συναντιούνται σε πιάτα με την σφραγίδα της Fine Greek Cuisine.

01. Titania Hotel   Olive Garden   Acropolis view day 2a4ef
02. Titania Hotel   Olive Garden   Lycabettus view 1996e

Μοσχαρίσια μπριζόλα black angus με πουρέ ψητής σελινόριζας, μικρά καρότα, σπαράγγια και σάλτσα με μαυροδάφνη Πατρών και σταφίδες Ηλείας , Κατσικάκι Σερρών λαδορίγανη με ελιές καλαμών, φρέσκα κρεμμυδάκια και κασέρι Ελασσόνας, Χυλοπίτες Πηλιορείτικες με γαρίδες, σφυρίδα, σπαράγγια, μαραθόριζα, κρόκο Κοζάνης και κρέμα μοσχολέμονου αλλά και Μους σοκολάτας με ελαιόλαδο Καλαμάτας, άρωμα κράνο και κραμπλ κανέλας είναι μερικά από τα πιάτα που προκαλούν τις αισθήσεις και δημιουργούν εικόνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ παράλληλα η μαγευτική θέα του βράχου της Ακρόπολης και του λόφου του Λυκαβηττού συμπληρώνουν το κάδρο της απόλαυσης.

13. Titania Hotel   Olive Garden   Menu f73fd
15. Titania Hotel   Olive Garden   Menu dessert 5843c

Οι εκπλήξεις του Olive Garden, της πιο μαγευτικής βεράντας της πόλης, δε σταματούν εδώ!

Το μοναδικής αισθητικής bar που έχει δημιουργηθεί, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα εμπνευσμένα και απολαυστικά cocktails συνδυασμένα με ποιοτική μουσική. Cocktails με την ποιοτική υπογραφή του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ και την επιμέλεια των Bartenders.gr.

05. Titania Hotel   Olive Garden   Acropolis view afternoon 92008

Κλασικά cocktails με το twist του Olive Garden σε νέα εκδοχή όπως το Olive Garden Mojito που είναι ένας αναζωογονητικός συνδυασμός από ρούμι, βασιλικό, αγγούρι, φρέσκο χυμό lime, σιρόπι ζάχαρης και σόδας ή το Titania Lemon Pie με απαλή μους λεμόνι, βότκα, χυμό λεμόνι, σιρόπι βανίλιας και τριμμένο μπισκότο για γαρνίρισμα. Αλλά ακόμα και τα cocktails με avant garde ιστορία παραλλάσσονται για χάρη του Τιτάνια. Στο περίφημο Zombie συνδυάζεται λικέρ βερίκοκο και φρέσκου ανανά καθώς και αρωματικά bitters.

To Olive Garden, η πιο μαγευτική βεράντα της πόλης, επέστρεψε ανανεωμένη και έτοιμη να κατακτήσει όλες μας τις αισθήσεις!

Tip: Το ΤΙΤΑΝΙΑ παρέχει δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3326000
www.titania.gr