Μόδα και τεχνολογία στην Τεχνόπολη από τον Κωτσόβολο

Ένα «Ταξίδι στην Τεχνολογία» υπόσχεται η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος σε όσους και όσες βρεθούν από σήμερα (13/11) μέχρι και την Κυριακή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου, μεταξύ άλλων, θα μπορέσουν να δουν πως η τεχνολογία επηρεάζει όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας, ακόμη και τη μόδα!


Πρόκειται για μία έκθεση με αφορμή τα 65 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της Κωτσόβολος στην οδό Αριστείδου 9 στο κέντρο της Αθήνας. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Τεχνόπολης, ο επισκέπτης θα συναντήσει τις συσκευές που έχουν σημαδέψει την καθημερινότητα από το παρελθόν έως σήμερα και θα ζήσει για λίγο στο «Έξυπνο σπίτι του Internet of Things», ενώ θα γνωρίσει και όλες τις τάσεις για τις συσκευές του αύριο.


Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιούνται μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, στόχος των οποίων είναι να δείξουν τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δίωρο workshop για τη μόδα από την Αννούσα Μελά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (13/11) στις 3 μ.μ. και αύριο (14/11) στις 7 μ.μ. και για το οποίο όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να επισκεφτούν το www.kotsovolos.gr και να δηλώσουν συμμετοχή. Επιπλέον, υπάρχουν workshops για τη μουσική και τη μαγειρική, εργαστήρια από το Παιδικό Μουσείο, αλλά και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τις τάσεις στην τεχνολογία, όπως είναι το 3Dprinting και οι «έξυπνες» οικιακές συσκευές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης