Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016

Βιβή Αγγελάκη

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.

Ο χειμώνας που πέρασε βρήκε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη – και όχι μόνο- να ζεσταίνουν το κοινό σε αυτή την πρώτη εφ όλης της ύλης συνεργασία τους με ένα πρόγραμμα φωτεινό και πηγαίο.

Έμπλεξαν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράστηκαν συνεχώς την σκηνή , αντάλλαξαν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδήγησαν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Όταν ο Νίκος ρωτούσε “Should I Stay Or Should I Go?” η Ελευθερία είχε έτοιμη την απάντηση: “Θα Σπάσω Κούπες”. Έπειτα, στην δήλωση “I Will Survive” χωρίς χρονοτριβή απαντούσε με “Ικαριώτικο” για να κορυφώσει το δικό τους διαφορετικό live-party που άφηνε πίσω του κάθε βράδυ μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης